Ingrasaminte gutui, varza, orhidee, cu magneziu
Adaugă Sortare
-
Producator: AectraUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ardei, capsun, cartof, castraveti, cereale, floarea soarelui, legume, pepeni, pomi fructiferi, rapita, salata verde, sfecla rosie, soia, tomate, varza, vinete, vita de vieSubstanta activa crestere: aminoacizi, azot, bor, fier, magneziu, mangan, molibden, zincConcentratie Substanta Activa: 20% ; 5,5% ; 1,5% ; 1% ; 0,8% ; 0,1% ; 0,001% ; 0.1%Culturi bio: nepotrivite
-
Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: cartof, castraveti, ceapa, fasole, fenicul, flori de balcon, mazare, praz, salata verde, spanac, telina, varzaSubstanta activa crestere: azot, magneziu, substante organiceConcentratie Substanta Activa: 6% N total nitrogen; 3% K₂O water-soluble potash; 0.7% Mg water soluble magnesium; 65% organic matter of plant originCulturi bio: nepotrivite
Ingrasamintele sunt substante de natura minerala sau organica utilizate pentru a asigura plantelor necesarul de nutrienti, in vederea cresterii si dezvoltarii acestora. De asemenea, acestea pot imbunatati nivelul de fertilitate a solului si pot amplifica activitatea microbiologica.
Dupa natura ingrasamantului, acestea pot fi: ingrasaminte chimice – atunci cand sunt obtinute in urma prelucrarii (ingrasaminte cu macroelemente: azot, fosfor, potasiu, ingrasaminte cu macroelemente de ordin secundar: magneziu, sulf, calciu si ingrasaminte cu microelemente: cupru, bor, fier, mangan etc); ingrasaminte organice – acestea pot fi de origine vegetala, animala sau mixta si ingrasaminte cu biopreparate – care au in componenta lor diferite grupe de microorganisme care ajuta la mobilizarea compusilor greu solubili.