Ingrasaminte capsun, iris, cu zinc
Adaugă Sortare
-
Producator: AectraUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ardei, capsun, cartof, castraveti, cereale, floarea soarelui, legume, pepeni, pomi fructiferi, porumb, rapita, salata verde, sfecla de zahar, soia, tomate, varza, vinete, vita de vieSubstanta activa crestere: aminoacizi, azot, bor, mangan, zincConcentratie Substanta Activa: 12% ; 2,1% ; 0,02% ; 0,05% ; 0,07%; Culturi bio: nepotrivite
-
Producator: AectraUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ardei, capsun, cartof, castraveti, cereale, floarea soarelui, legume, pepeni, pomi fructiferi, rapita, salata verde, sfecla rosie, soia, tomate, varza, vinete, vita de vieSubstanta activa crestere: aminoacizi, azot, bor, fier, magneziu, mangan, molibden, zincConcentratie Substanta Activa: 20% ; 5,5% ; 1,5% ; 1% ; 0,8% ; 0,1% ; 0,001% ; 0.1%Culturi bio: nepotrivite
-
Producator: AectraUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ardei, capsun, cartof, castraveti, cereale, floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, porumb, rapita, salata verde, sfecla de zahar, soia, tomate, varza, vinete, vita de vieSubstanta activa crestere: aminoacizi, azot, bor, mangan, zincConcentratie Substanta Activa: 12% ; 2,1% ; 0,02% ; 0,05% ; 0,07%; Culturi bio: nepotrivite
-
Producator: AectraUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ardei, capsun, cartof, castraveti, cereale, floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, porumb, rapita, salata verde, sfecla de zahar, soia, tomate, varza, vinete, vita de vieSubstanta activa crestere: aminoacizi, azot, bor, mangan, zincConcentratie Substanta Activa: 12% ; 2,1% ; 0,02% ; 0,05% ; 0,07%; Culturi bio: nepotrivite
Ingrasamintele sunt substante de natura minerala sau organica utilizate pentru a asigura plantelor necesarul de nutrienti, in vederea cresterii si dezvoltarii acestora. De asemenea, acestea pot imbunatati nivelul de fertilitate a solului si pot amplifica activitatea microbiologica.
Dupa natura ingrasamantului, acestea pot fi: ingrasaminte chimice – atunci cand sunt obtinute in urma prelucrarii (ingrasaminte cu macroelemente: azot, fosfor, potasiu, ingrasaminte cu macroelemente de ordin secundar: magneziu, sulf, calciu si ingrasaminte cu microelemente: cupru, bor, fier, mangan etc); ingrasaminte organice – acestea pot fi de origine vegetala, animala sau mixta si ingrasaminte cu biopreparate – care au in componenta lor diferite grupe de microorganisme care ajuta la mobilizarea compusilor greu solubili.