Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72883 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g

Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g

Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g

  • Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g
  • Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g

Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10, 250 g

Stoc epuizat

Ghilotina i10 Quick Bayt este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor.

Descriere Produs

Ghilotina i10 Quick Bayt 2Xtra WG10

Caracteristici: Ghilotina i10 Quick Bayteste o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor. Este formulata pe baza a doua substante active:

-imidacloprid (10% w/w), cu actiune sistemica, ce blocheaza, paralizeaza sistemul nervos al insectelor, provocandu-le moartea;

-cis-tricos-en (0.1% w/w) ce actioneaza conjugat si complementar cu actiunea sistemica, sporind eficacitatea si viteza de actiune a produsului.

Formularea include si agentul repelent Bitrex pentru prevenirea ingestiei accidentale a produsului de catre vietuitoarele non-vizate.

Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul intamplator al mustelor cu suprafata tratata, momelile insecticide de tipul Quick Bayt atrag mustele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata ce se doreste protejata, ci doar aproximativ 30-40% din aceasta.

Domeniul si aria de utilizare: Produsul este destinat segmentului de sanatate si igiena publica, activitatii de dezinsectie in sectorul zootehnic, contra mustelor (ferme zootehnice pentru porcine, bovine, cabaline, pasari etc.), dar si in industria alimentara sau in micile ferme si gospodarii private.

Doza de aplicare recomandata: Se amesteca 250 g de Quick Bayt (un recipient) cu 2 litri de apa/100 mp, obtinandu-se protectia unei suprafete de 300-400 mp. Se agita puternic recipientul unde se pregateste solutia de lucru, pentru obtinerea unui amestec cat mai omogen posibil.

Mod de utilizare: Solutia obtinuta se pulverizeaza cu ajutorul unei pompe de presiune foarte scazuta sau cu un pulverizator de mana, in special in zonele in care numarul mustelor este de obicei mai mare: in jurul ferestrelor, a usilor, pe stalpii din grajduri, pe suprafete exterioare ale containerelor si cosurilor de gunoi. Activitatea biocida maxima este obtinuta dupa 21-28 de zile, perioada dupa care este recomandata reimprospatrea produsului, prin simpla stropire cu apa a suprafetelor tratate. Astfel, se obtine prelungirea timpilor de actiune pana la 6 saptamani, cu eficacitate testata de 97.3% pana la 98.7%. Tratamentul se repeta de cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 5 aplicari pe an.

Informații Tehnice

Producator Ghilotina
Modalitate de ambalare 250 g
Utilizatori Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Substanta Activa Insecticide imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 100 g/litru
Modul de actiune ingestie
Miros sesizabil
Dozaj 125 g/1 l apa
Combate activitatea muste

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email