Află cine ne recomandă

4,75369 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg
Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg
34,04 Lei

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

Disponibil În Stoc

Trimitem coletul Luni în spre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda până Luni la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Personal instruit, Profesioniști, Populație
34,04 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Manna Bio Ingrasamant Spezial este un ingrasamant organo-mineral, granular, cu o concentratie scazuta de fosfor. Este destinat aplicarii universale, datorita raportului echilibrat de nutrienti, indeplinind cerintele nutritionale a numeroase specii de plante.

Continutul ridicat de materie organica favorizeaza formarea humusului in sol. Combinatia de substante organice (care se degradeaza si se absorb treptat) si minerale (ce pot fi asimilate direct de catre plante) asigura un efect initial rapid, dar si o eliberare pe termen lung a nutrientilor.

Se administreaza prin incorporare, in stratul superficial al solului sau substratului. Aplicati cu grija, pentru a evita contactul direct al granulelor de ingrasamant cu radacinile plantelor.

Crizanteme, garoafe, trandafiri: 80-120 g/mp;

Tomate: 60 - 100 g/mp;

Castraveti, ardei: 70 - 110 g/mp;

Ridichi, salata, gulie: 50 - 80 g/mp;

Plante in ghiveci, containere, jardiniere: 3 - 5 g/litru substrat;

Flori de vara: 100 - 120 g/mp; - inainte de semanat/inainte sau dupa transplantare.

Plante perene: 80 - 120 g/mp;

Arbusti ornamentali si gard viu: 80 - 100 g/mp;

Informații Tehnice

Producator Hauert
Modalitate de ambalare 1 kg
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare granule
Cultura arbori ornamentali, arbusti decorativi, ardei, castraveti, plante ornamentale, ridichi, salata verde, tomate
Substanta activa crestere azot, potasiu, substante organice, sulf
Concentratie Substanta Activa 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 8% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)
Culturi bio nepotrivite

Fraze de risc

P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email