Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72943 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Champ 77 WG, 300 g

Champ 77 WG, 300 g

31,61 Lei Prețul include TVA

Champ 77 WG, 300 g

Champ 77 WG, 300 g

Disponibil În Stoc

Champ 77 WG este un fungicid bio, de contact cu o capacitate de penetrare in plante si de protejare foarte buna. Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, in special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor.

31,61 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Substanta activa: Hidroxid de cupru + 50% Cu metalic

Caracteristici: Champ 77 WG este un fungicid bio, de contact, cu o capacitate de penetrare in plante si de protejare foarte buna. Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, in special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor.

Mod de actiune: Champ 77 WG este un fungicid/bactericid de contact pe baza de cupru folosit in prevenirea si combaterea manei si a arsurilor bacteriene la vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartofi.
In amestec cu apa, granulele se dizolva si are loc o redistribuire a ionilor de Cu pe suprafata tratata, acestia actionand asupra fungilor si bacteriilor deopotriva. Produsul adera pe suprafata frunzelor si nu necesita adaugare de adezivi.

Mod de utilizare: Champ 77 WG se aplica la averizare, in perioada de vegetatie, ca tratament foliar, preventiv si curativ. Se poate aplica cu orice echipament terestru. Cantitatea de solutie este de 800-1000 l/ha pentru legume si 1000 l/ha pentru vii pe rod. La mar, in perioada de vegetatie se va lua in calcul cantitatea de 1500 l solutie/ha.

In legumicultura se aplica preventiv sau la aparitia primelor simptome de masa sau arsuri bacteriene, deosebit de periculoase la aceste culturi.
La cartof se aplica tratamente in perioada de vegetatie, la averizare si in alternanta cu alte fungicide sistemice, pentru combaterea manei la cartof.
La vita de vie aplicarea se va face in perioada de vegetatie in alternanta cu produsele sistemice. La inceputul vegetatiei se obtine si o rezistenta marita la ingheturile tarzii, iar ca ultim tratament spre sfarsitul perioadei de vegetatie ajuta la o maturare mai buna a coardelor si rezistenta sporita peste iarna.

Compatibilitate: Champ 77 WG este compatibil in amestec cu majoritatea produselor pesticide. pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test.

Plante tratate: Vita de vie, Cartof, Fasole, Castraveti, Tomate, Mar, Par.

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Arsura, Patarea unghiulara, Basicarea fructelor, Focul bacterian, Rapan.

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 30 gr
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 2-3 kg/ha 10 l apa/ 100 mp
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 3 kg/ha 6 l apa/100 mp
Castraveti Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) 3 kg/ha 10 l apa/100 mp
Tomate de camp Patarea unghiulara (Pseudomonas tomato), Basicarea fructelor (Xanthomonas spp) 3 kg/ha 10 l apa/100 mp
Mar Focul bacterian (Erwinia amylovora), Rapanul (Venturia inaequalis) 3 kg/ha 15 l apa 

Informații Tehnice

Producator Nufarm
Modalitate de ambalare 300 g
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 4
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Substanta Activa Fungicide Cupru, Hidroxid de cupru
Concentratie Substanta Activa 500 g/kg
Cultura cartof, castraveti, conifere, gutui, mar, par, tomate, vita de vie
Pentru combaterea basicarii frunzelor, focului bacterian, manei, patarilor, rapanului
Dozaj 2-3 kg/ha
Culturi bio potrivite
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

4,85
13 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

13 Păreri
nicu
26 October 2017
dar urea este buna pentru vegetatie pt dezvoltarea fructului sayu la ce este buna?
Botanistii.ro
26 October 2017
Fungicidul Champ este bun la tomate pentru patarea unghiulara si basicarea fructelor la tomate, in doza de 30 gr in 10 l apa pentru 100 mp. Pentru mana, patarea cafenie, septorioza, cancer bacterian, basicarea frunzelor la tomate puteti folosi Dithane M45, in doza de 20 gr in 10 l apa pentru 100 mp.
nicu
26 October 2017
in urma cu doua saptamani a plouat si a dat piatra peste rosi .au inceput sa se arda e bine sa dau cu champ si in ce cantitate sa dau si cu ce mai pot dau peste ele ce fungicid va rog sa trimite raspuns multumesc
Baciu Gabriel
26 October 2017
Produs bun
Tudor
26 October 2017
Pentru Thuja care este raportul de dilutie? Se poate folosi in orice perioada a anului? Trebuie alternat si cu alte produse?
nicolae
26 October 2017
produsul se poate folosi la prun dupa inflorire!!!sau la vita de vie dupa legarea boabelor?
Botanistii.ro
26 October 2017
Urea se foloseste ca ingrasamant pentru fertilizarea culturilor de paioase (grau, orz), la prumb, floarea soarelui, sfecla de zahar si la unele legume ( cartof, castraveti, varza, ceapa), in perioadele ianuarie-februarie, respectiv aprilie-mai. Produsul este utilizat, în special , ca îngrasamânt de suprafata, aplicat fie separat , fie în combinatie cu alte îngrasaminte. Dozele aplicate difera in functie de cultura, si anume: cereale (3-5 %), porumb (04-0.6%), sfecla (1.5-2%), cartof (0.8-1.6%), castraveti (0.3-0.4%), varza (0.8-1.6 %), ceapa (1.6-3 %).
FRATIMAN TOADER
26 October 2017
Va rog sa-mi!!!spuneti produsul CHAMP 77 WG la kilogram, unde este produs si unde este ambalat?
sandu
26 October 2017
Buna ziua .!!!As dorii sa stiu care sunt combinatiile posibile pentru a putea face tratamente simultan de mana si fainare la vita de vie .!!!Va multumesc .
Vlad
26 October 2017
Se poate folosi in combinatie cu Confidor Oil, la mar in aceasta perioada, sau separat?
Victor Vasilescu
26 October 2017
Am mai folosit produsul cu rezultate bune.Sper sa am si acum aceleasi rezultate.
Botanistii.ro
26 October 2017
Dumitrache Ion: In perioada de repaus vegetativ se recomanda tratamente cu fungicide pe baza de cupru, cum este si Champ (http://www.botanistii.ro/nufarm-champ-77-wg.html). Acesta combate agentii patogeni, ca Rapanul, in perioada de repaus vegetativ, pentru ca pot rezista de la an la an. In tabelul din pagina produsului se pot regasi bolile pe care le combate si in stadiul de repaus vegetativ.!!!De asemenea, la samburose mai poate combate Monilia, Patarea frunzelor si Ciuruirea frunzelor, dar si ciuperci ca Nectria (Cancerul deschis).
Dumitrache Ion
26 October 2017
Buna seara.!!!Champ este bun si pentru pomii fructiferi in perioada repausului vegetativ? eu am stropit azi toti pomii numai cu Champ,si anume meri,peri,pruni,piersici,caisi,nectarini cires,gutui,!!!Vad ca il recomandati numai pentru vegetatie,,sa nu aiva efect la prun,piersic etc!!!pentru basicare si ,monilioza?!!!Va rog sa-mi spuneti ce boli trateaza la toate soiurile de pomi fructiferi in repaus vegetativ.
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email