Află cine ne recomandă

4,86290 voturi
‹ Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Sonata SC, 5 litri
Sonata SC, 5 litri
166,23 Lei

Sonata SC, 5 litri

  • bayer fungicide sonata sc 5 l - 2

bayer fungicide sonata sc 5 l - 1

Disponibil În Stoc

Trimitem coletul în 3 zile spre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda până Mâine la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Personal instruit, Profesioniști, Populație
166,23 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Sonata este un fungicid biologic pentru combaterea bolilor la legume din spatii protejate.

Formulare: suspensie concentrata (SC).

Proprietati fizico-chimice: Sonata se prezinta sub forma de suspensie concentrata, ca lichid maro deschis, opac, cu miros puternic specific.

Mod de actiune: Bacillus pumilus previne germinarea sporilor de fungi pe plante prin crearea unei bariere fizice intre spori si suprafata frunzei. Ulterior, bacteriile colonizeaza apoi sporii fungilor. Un zahar aminat prezent in fermentare inhiba sinteza peretului celular in fungi si bacterii, ceea ce duce la distrugerea integritatii celulei si la moartea celulei patogene. Mai mult decat atat, celulele bacteriilor concureaza eficient pentru spatiu si nutrienti cu patogenii plantelor, in special unde nutrientii sunt rari, cum este cazul suprafatei frunzelor. De asemenea, Bacillus pumilus tupina QST 2808 poate induce o rezistenta sistemica dobandita, plantele devenind mai rezistente la o varietate de patogeni.

Timp de pauza: nu este necesar; recoltarea se poate face in ziua aplicarii produsului.

Compatibilitate: Sonata poate fi aplicat singur sau in asociere si/sau in rotatie cu alte produse de protectia plantelor. Se recomanda efectuarea in prealabil a unui de compatibilitate fizico-chimica.

Domeniul de utilizare: Sonata este omologat in Romania pentru combaterea bolilor la legume cultivate in spatii protejate, dupa cum urmeaza:
- Solanaceae (tomate, ardei, patlagele vinete). Doza: 5 – 10 l/ha, la aplicare foliara, pentru combaterea fainarii (Leveillula taurica, Oidium neolycopersici). Se realizează maxim 6 tratamente pe sezon, la un interval intre aplicari de minim 5 zile, de la aparitia primei frunze adevarate deschise complet pe lastarul principal (BBCH 11) pana la coacerea deplina (BBCH 89). Volumul de soluţie: 200 - 1500 l/ha.

- Cucurbitaceae (castraveti, dovleac, dovlecel, pepene galben si rosu). Doza: 5 – 10 l/ha, la aplicare foliara, pentru combaterea fainarii (Sphaeroteca fuliginea, Podosphaera xanthii, Erysiphe cichoracearum). Se realizeaza maxim 6 tratamente pe sezon, la un interval intre aplicari de minim 5 zile, de la aparitia primei frunze adevarate deschise complet pe lastarul principal (BBCH 11) pana la coacerea deplina (BBCH 89). Volumul de soluţie: 200 - 1500 l/ha.

- Pepene galben, pepene verde: Doza: 5-10 L/ha, la aplicare foliara, pentru combaterea fainarii (Sphaeroteca fuliginea, Podosphaera xanthii, Erysiphe cichoracearum). Se realizeaza maxim 6 tratamente pe sezon, la un interval intre aplicari de minim 5 zile, de la aparitia primei frunze adevarate deschise complet pe lastarul principal (BBCH 11) pana la coacerea deplina (BBCH 89). Volumul de solutie: 200-1500 L/ha.

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 5 litri
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare SC suspensie concentrata
Substanta Activa Fungicide Bacillus pumilus tulpina QST 2808
Concentratie Substanta Activa 14.35 g/l
Cultura ardei, castraveti, dovleac, dovlecei, pepeni, tomate, vinete
Pentru combaterea fainarii
Dozaj 5 – 10 l/ha
Culturi bio nepotrivite
Tipuri Aplicare Nu

Documentație

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email