Plante tehnice

Culturile de plante tehnice se refera la plante de acelasi tip, care sunt cultivate pe scara larga pentru alimente, imbracaminte si alte utilizari ale omului. Acestea sunt soiurile cultivate sa fie recoltate ca alimente, furaje animale, combustibil sau pentru orice alt scop economic (de exemplu, pentru utilizare ca vopsele, medicamente si uz cosmetic). Culturile majore includ sfecla de zahar, dovleac, porumb, floarea soarelui, tutun, soia , fan, gazon si bumbac.
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)

  Discuții pe teme similare

 • CARMEN
  23 iunie 2020
  Am aatasat 2 foto cu cateva frunze bolnave de trandafir. Ma puteti ajuta cu un sfat cu ce trebuie sa ii tratez? Am cumparat de pe site-ul Dvs 2 tratamente contra afidelor (teppeki si mospilan) si unul contra fainarii. Nu am aplicat deocamdata nimic din cauza ploilor. Va multumesc.
  0
  5
  Anca
  21 iulie 2015
  Ma intereseaza un erbicid pentru gradina (aaproximativ 200 m2)- vreau sa curat solul si ulterior sa plantez gazon, flori etc. Ma mai intereseaza o solutie contra insectelor pentru a da casa la exterior (suprafata aproximativa a peretilro casei 300 mp). Multumesc, Anca
  0
  1
  adrian Ady
  15 aprilie 2015
  Am semanat lucerna ,pot sa pun ingrasamant dupa ce a fost semanata? Ce tip de ingrasamant pot utiliza?
  0
  1
  petru
  14 aprilie 2015
  un ierbicid recomandat pt combatere papadiei din cultura de trifoi
  0
  1
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

cultivarea si cresterea plantelor tehnice
Plante tehnice
Plante tehnice

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec