Patrunjel

Patrunjelul contine de 4 ori mai multa vitamina C decat portocalele. Salata de patrunjel impiedica depunerea colesterolului pe artere. Poate ajuta fumatorii pentru ca diminueaza efectele negative ale gudronului. Este folosit pentru a combate respiratia urat mirositoare. Patrunjelul consumat crud are efecte antioxidante, antiinflamatorii si antiinfectioase, protejeaza plamanii, ficatul, aparatul digestiv, impiedica aparitia mutatiilor canceroase si nu in ultimul rand combate reactiile adverse ale citostaticelor si ale radioterapiei.
Vizualizare 6 subiecte - 1 la 6 (din 6 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Paula
  18 iulie 2021
  Este plantat în ghiveci, poziție nordică , și udat când se usucă pământul deasupra. Mulțumesc pentru răspuns.
  0
  1
  Irina
  17 august 2020
  Buna ziua, patrunjelul nu creste sau creste foarte greu. In ghiveci 2 radacini sunt inca verzi, dar nu cresc, iar radacina mica se chinuie, e mai mult uscata. Da tot timpul noi frunze, dar cand ajung de mica inaltime, ca cele uscate din poza, se usuca.
  0
  1
  Nicolai Gavriliuc
  15 aprilie 2017
  Ce erbicid pot folosi pentru morcov si sfecla rosie. Au o saptamana de la plantare si patrunjel radacina si pastarnac plantat ieri 12/04/2017.
  0
  1
  Aurel
  26 martie 2017
  Bună dimineata. Cat bionat plus se pune la un litru de apă pentru patrunjel? Multumesc mult!
  1
  1
  Florin
  11 decembrie 2015
  Va rog sa-mi recomandati un erbicid pentru patrunjel de radacina...la toata gama de erbicide nu apare recomandare pentru patrunjel.Mentionez ca am folosit anul trecut Stomp la 2 straturi alaturate ,unul de patrunjel,unul de morcov. Cel de morcov a rasarit dar cel de patrunjel nu.Am dat imediat dupa semanat.Nu zic ca ar fi neaparat vina erbicidului.Care sa fie problema?Spuneti-mi un erbicid care sa mearga la patrunjel de radacina.Multumesc
  0
  1
Vizualizare 6 subiecte - 1 la 6 (din 6 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Legume
Patrunjel

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec