Conopida

Conopida provine din Cipru, unde a fost numita la inceput varza de Cipru si apare in texte vechi de peste 2.500 de ani. Conopida face parde din familia cruciferelor, fiind inrudita cu broccoli, spanacul si varza. Lagumele crucifere au un potential detoxifiant fantastic, previn dezvoltarea tumorilor si sunt inamicul cel mai puternic al radicalilor liberi. Conopida este o sursa buna de vitamina C (100g de conopida acopera 80% din necesarul zilnic de vitamina C)
Vizualizare 6 subiecte - 1 la 6 (din 6 în total)

  Discuții pe teme similare

 • rodel ciobanescu
  13 august 2021
  am cultivat conopida dar pana acum nu a facut inflorescenta.are doar frunze si atat.sunt cam 3 luni de cand am plantat-o.care sa fie cauza?mai face inflorescenta de aici inainte?
  0
  1
  Aurel
  6 octombrie 2017
  Bună dimineata, vă rog frumos, la cite zile se poate consuma conopida dupa stropirea cu Karate Zeon? Cu respect, multumesc frumos.
  0
  1
  Aurel
  16 august 2017
  Bună dimineata. Pot da la conopidă cu bionat plus dacă sa format fructul (căpătina)? Vă multumesc.
  1
  1
  Aurel
  27 iunie 2017
  Bună ziua. Am si eu oproblemă la conopidă, am musculită albă si pureci, am aplicat insecticidul decis mega 50, fără nici un fel de rezultat. Am karate zeon dar nu stiu dacă este bun, dacă nu ce i-mi puteti recomanda. Cu respect, vă multumesc.
  0
  1
  Aurel
  1 martie 2017
  Bună ziua ! Câți litrii de apă se pun la 20 ml soluție de Bionat Plus pentru conopidă, ca îngrășământ foliar ? Mulțumesc !
  0
  3
Vizualizare 6 subiecte - 1 la 6 (din 6 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Legume
Conopida

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec