Goji

Goji - Lycium barbarum, Lycium chinense - este o planta perena lemnoasa care face parte din familia Solanaceae. Acest arbust poate ajunge pana la o inaltime de 4 metri, infloreste din iunie pana in august. Fructul carnos este o baca rosie sau portocalie. Exista 2 varietati de Goji: Goji Chinezesc sau Goji Tibetan. Medicina traditionala chinezeasca utilizeaza acest fruct de mai bine de 2000 de ani, datorita proprietatilor sale terapeutice.
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Ema Bratu
  17 septembrie 2021
  Buna ziua! Frunzele la goji sunt pline de fainare. Cu ce il pot trata? Se mai pot consuma apoi? Are deja fructe formate si flori. Multumesc!
  1
  1
  Gabriela
  30 iulie 2021
  Tratament nu am facut de niciun fel ,pentru ca este primul an.I.am achizitionat in primavara din Dedeman.va multumesc anticipat pentru rasuns.sper sa ma indrumati si la un tratament.
  0
  1
  Razvan Cristea
  22 iunie 2020
  Bună ziua! Am în grădină plantat din semințe un arbist de goji de câțiva ani. În fiecare an îi apăreau pe frunze niște pete maronii, se îngălbeneau cu timpul și cădeau oarecum prematur (începând de la tulpină spre ramuri). În ultimii doi ani l-am stropit pentru mană și făinare ca pe restul pomilor fructiferi din grădină, deși am auzit că indicat ar fi să se aplice aceleași tratamente care se aplică roșiilor. În prezent frunzele sunt în mare parte ok, însă problema principală pt. care am și scris această postare o reprezintă fructele acestuia. An de an fructele ajung la maturitate, și pănă să apuc să le culeg, se întâmplă exact ce se poate vedea în poza atașată. În prezent, toate fructele din arbust (și sunt multicele) sunt aproape coapte și stricate. Care e motivul? Vreo boală, ceva insecte?
  0
  1
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Arbusti
Goji

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec