Purici

Purici – Aceasta categorie cuprinde un spectru larg de daunatori, apartinand ordinului Homoptera. Prezinta un corp mic sau mijlociu, capul hipogonat, aparatul bucal de intepat si supt, subtipul homopter. Antenele sunt formate din 5 – 6 articole, foarte rar 3 – 4, scurte. Picioarele posterioare sunt adaptate pentru sarit.
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)

  Discuții pe teme similare

 • O
  5 iulie 2021
  Ce recomandați să se folosească din produsele dvs pentru purici de animale? Deși nu am animale de companie, am purici în apartament. Și as vrea să știu și la ce durată de timp să repet acțiunea. De asemenea, ce recomandați împotriva libărcilor/gândacilor negri? Vă mulțumesc.
  0
  1
  Talpau Fanica
  12 martie 2020
  As vrea sa stiu daca este vreun insecticid care poate distruge ouale puricelui melifer depuse in luna martie, inainte de aparitia frunzelor. Cand apar frunzele combaterea este mai dificila.
  0
  1
  cristian
  25 noiembrie 2016
  Buna ziua, cum pot face diferența dacă sunt pureci sau plosnite? Am doi copii care dorm în același pat si doar unul este ciupit.
  0
  1
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Insecte daunatoare
Purici

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec