Omida

Omida, specie originara din America de Nord, iar in Romania a fost semnalata pentru prima data in 1949, in vestul tarii, iar in prezent este cunoscuta peste tot, infestand suprafete extinse din padurile si livezile din Campia Romana si pe dealurile subcarpatice din Oltenia, Muntenia si in Podisul Moldovei. Adultul este un fluture de culoare alba, cu anvergura aripilor de 28-38 mm. Aripile anterioare pot fi prevazute uneori cu puncte negre.
Vizualizare 8 subiecte - 1 la 8 (din 8 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Grad Dumitru
  1 iunie 2020
  Insecticid vreau să cumpăr pentru combaterea omizi verzi .
  0
  3
  Virgil
  4 septembrie 2015
  Buna dimineata, As dori sa achizitionez si eu un insecticid contra omizii verzi-care a aparut pe copaceii pawlonia.Va rog daca nu e bun sa-mi recomandati dvs. altceva Cu stima, Virgil
  0
  1
  Anton
  6 iulie 2015
  Buna ziua ,stau la curte am o problema cu omizile. Prima oara au aparut pe un pom, acum s-au extins si pe ceilalti patru. Am si o mica parcela pe care am cultivat legume si animale de companie pe care le mai las libere prin curte. Vor fi afectate acestea in vreun fel de solutiile pe care le veti propune dumneavoastra?
  0
  1
  Eugen
  26 iunie 2015
  Buna ziua , ce solutie imi recomandati pentru combaterea omizilor? Stau la bloc si in dreptul geamului de la balcon si de la dormitor am pomi plini de omizi.
  0
  1
  Stanila
  22 iunie 2015
  Confidor este bun pentru combaterea fluturelui alb la varza ??? multumesc !
  0
  1
  Silviu
  4 mai 2015
  Doresc o solutie anti omizi, deja nu le mai suport!
  0
  1
  Marius
  19 aprilie 2015
  Ma intereseaza un insecticid contra omizilor paroase care sa nu fie toxic pt. albine ! Ce imi recomandati ? Multtumesc !
  0
  1
Vizualizare 8 subiecte - 1 la 8 (din 8 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Insecte daunatoare
Omida

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec