Guzmania

Guzmania Lingulata face parte din familia bromeliilor, fiind originara din padurile tropicale din America Centrala si de Sud. In timpul iernii este cu adevarat frumoasa, deoarece atunci produce flori frumos colorate, ce pornesc din mijlocul rozetei de frunze. Frunzele sunt netede, cu marginile drepte, ce pot ajunge pana la 45 cm si o latime de 3 cm. Florile propriu-zise sunt marunte si galbene, inconjurate de niste bractee rosii.
Vizualizare 2 subiecte - 1 la 2 (din 2 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Panagiotis
  21 martie 2018
  Bună seara! Am această plantă Guzmania (de 2 luni) a cărei tulpină am gasit-o sprijinită de perete. Nu știu daca a dat cineva peste ea sau dacă a cedat tulpina din cauză că putrezise. Menționez că o udam la 2 zile cu jumătate de pahar de apă. I-am rupt frunzele și am pus-o în puțiă apă, cu speranța că va face frunze. Am atașat câteva poze cu starea tulpinei. Îmi puteți spune ce tratament să-i administrez sperând că ajută la formarea tulpinilor?
  0
  3
Vizualizare 2 subiecte - 1 la 2 (din 2 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Guzmania

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec