Cyclamen

Cyclamen are flori ce apar in noiembrie si rezista pana in martie. Daca este ingrijita corespunzator, Cyclamen poate trai si inflori 3-4 ani. Nu este o floare longeviva, dar este usor de ingrijit si florile sunt superbe. In timpul iernii are nevoie de lumina puternica, dar indirecta, iar in timpul verii cand planta este in repaus trebuie ferita de lumina puternica. Cyclamenului nu-i place caldura, dar nici inghetul. Prefera temperaturi de 16ºC si multa umiditate.
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Didi Preda
  2 iulie 2021
  Este o cyclama cu flori albe care a inflorit mereu de cand am cumparat-o. Acum are boboci dar s-au lasat frunzele si unele din flori. Nu mai stiu unde s-o asez !??? O sa atasez si poze dar nu pot in acest moment.
  0
  1
  A. Ilie
  8 aprilie 2021
  Va rog sa ma ajutati cu identificarea acestei specii de plante si ce produse imi recomandati pentru ingrijirea ei.
  0
  1
  Olga Bosanceanu
  5 mai 2020
  Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un sfat privind câteva simptome pe care le au florile mele de cyclamen. Ce boală este aceasta și cum putem să o combatem! Vă mulțumesc anticipat!
  0
  1
  Andreea
  29 aprilie 2020
  Buna ziua am o floare cyclam care este plina de boboci,dar am observat pe pamantul de la suprafata mici ganganii negre ce seamana a musculite..Ce pot face?multumesc
  1
  1
  Raluca
  13 septembrie 2017
  Am cumparat 5 flori cyclamen si nu au trecut decat 2 zile si au inceput sa se ingalbeneasca frunzele si apoi se moaie, iar acum vad ca s-au ofilit si florile. Nu am tinut florile in soare, nici nu le-am udat in exces. Daca as mai putea sa le salvez va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
  0
  4
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Cyclamen

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec