Begonia

Begonia Hibrida este o planta perene, originara din zonele tropicale si subtropicale ale Africii, Asiei si Americii, decorativa prin flori simple sau involte, colorate de la alb la diferite nuante de roz, rosu, portocaliu si galben. Este o planta stufoasa, care poate atinge o inaltime de 30-40 cm. Cu ingrijirile corespunzatoare infloreste aproape tot anul. In sol prezinta un tubercul rotund-turtit. Frunzele sunt lucioase, verzi, uneori roscate si carnoase. Florile seamana cu cele ale trandafirilor si sunt de variate culori.
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Andrei Mihaela
  5 aprilie 2021
  Doresc sa cumpăr o Begonie Pendula alba si se vinde ca bulb. Cum se planteaza si cum se îngrijește un bulb ca sa creasca ?
  0
  1
  Oana
  12 august 2020
  Buna ziua, Va rog, ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu Begonia Lucernae? Are pete cenusii care pornesc din interiorul frunzei, decolorari galbene si portiuni uscate precum hartia arsa. Nu am observat daunatori si nu am schimbat nimic in ingrijirea ei. E la 2 m distanta de geamul estic si o ud o data la cateva zile, cand e pamantul uscat. Ma gandeam sa ii tai toate frunzele si sa o las sa dea iar, dar nu stiu daca asa ii rezolv problema sau daca si frunzele noi vor fi afectate. Sta langa multe alte plante, ar trebui sa o izolez? Multumesc!
  0
  1
  Ludmila
  12 ianuarie 2017
  Pe timpul iernii ,cad florile si frunzele la begonii?
  0
  4
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar profesioniștii noștri îți vor sări în ajutor.

Post nou

Despre
Begonia

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec