Araucaria

Araucaria Heterophylla este o planta originara din Insulele Norfolk din Oceanul Pacific, cunoscuta sub denumirea de Brad de camera, cu o coroana in forma de piramida si cu crengile dispuse simetric. Frunzele aciforme sunt de culoare verde crud. Timp de 10 ani poate ajunge la o inaltime de 120 cm. Desi are denumirea de brad de camera, de cele mai multe ori este dificila cresterea lui in camera.
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Secu Bianca
  27 aprilie 2021
  Bună seara am acest araukria și de 5 ani este în gradina mea în soare direct, l-am adus din Anglia avea 12 cm și 2 crengi mici în vârf, se dezvolta foarte bine în sol mâlos și nu l-am protejat nici o dată iarna, după câti ani face semințe?
  0
  1
  Cristescu
  5 august 2019
  Am un Araucaria in ghiveci, caruia i-a mers bine cam un an. De cateva luni a inceput sa se usuce incepand de la ramurile de jos. E a doua experienta de acest fel, am incercat fara succes un spray cu actiune "generala" impotriva bolilor plantelor. Ce s-ar putea face? Multumesc
  0
  1
  Horeica Dana
  8 iulie 2019
  Am schimbat intr-un alt ghiveci araucaria si au inceput sa-i cada crengi. pot face ceva sa stopez fenomenul pentru ca are 2 metri si o cresc de pui? Pot sa-i dau apa cu sare amara? Am replantat-o in pamant de conifere. Multumesc.
  0
  1
  louisa
  17 august 2018
  va rog, o recomandare de fertilizant sa-si poata reveni? acum este afara si au aparut mici muguri de crestere.
  0
  1
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Araucaria

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec