Aglaonema

Aglaonema crispum este o planta originara din sud-estul Asiei, cu aspect elegant si nepretentioasa. Frunzele au forma de lance, de culoare verde cu dungi alb-argintii, verde-inchis ori crem. Inflorescenta este in forma de spic. Produce niste fructe in forma de boabe rosii. Plantele mature pot ajunge pana la o inaltime de un metru.
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Alexandra
  24 mai 2020
  Buna ziua, Am o Aglaonema Pictum Tricolour, care tocmai se pregateste sa infloreasca (m-a surprins cu un boboc sperb, mare deja). Se recomanda taierea lui/a florii sau pot spera la viitoare seminte viabile? Prin seminte se transmite variegatia, sau viitoarele plante vor avea frunze normale, verzi ?(tinand cont ca diversifitatea este data de multitudinea de hibrizi existenti) Multumesc
  0
  1
  Marilena
  19 martie 2017
  Buna ziua ! Acum 2 ani am primit de la o batranica o orhidee aproape uscata.i-am schimbat vasul am curatat cu o foarfeca toate radacinile urate ,frunzele si tulpinile ingalbenite.anul acesta ma incanta cu niste flori incantatoare si parfumate! Va rog daca puteti sa-mi spuneti ce specie de orhidee este si ce tip de ingrasamant as putea sa-i pun.pana acum nu i-am pus niciodata ingrasamant.va multumesc !
  0
  1
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Aglaonema

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec