Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba este un arbore exotic originar din China, care face tranzitia catre conifere, cunoscut si sub numele de Arborele pagodelor. La noi in tara are o talie mai mica in general, cu un habitus piramidal (exemplarele mascule) sau larg (exemplarele femele).
Vizualizare 10 subiecte - 1 la 10 (din 10 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Cristian
  4 octombrie 2021
  Buna seara. Au aparut crapaturile acestea pe crengile de la Ginkgo Biloba, sunt si alte astfel de rani care se pregatesc sa se crape/deschida, până acum nu au mia avut așa ceva, chiar s-au dezvoltat armonios și n-am avut nicio problema cu ei, nu par a fi afectați de aceste răni însă sunt curios ce sunt !.....Oare ce sunt ranile astea? Ar putea fi un exces de apa? A fost seceta in S-E tarii in septembrie si a trebuit sa-i ud mai mult ca de obicei . Pomii sunt mici dar destul de vigurosi, au 6 ani si acum au ajuns la un metru inaltime. In mare rezista foarte bine si la ger (pentru asta le-am pus rumegus la baza trunchiului) iar cand este seceta mai mult de o saptamana la rand, ii ud abundent intrucat nu pot sa fiu prezent permanent in locul unde sunt plantati - Cristian, Lehliu-Gară, Jud. Călărași!
  0
  1
  Alina Florincas
  30 iulie 2021
  Bună seara, Am plantat în toamna un pomișor Ginkgo, cca 2 m înălțime, coroana formata, s-a prins, plin de frunze în primăvara și noi mugurasi. De câteva zile observ ca frunzele sunt mai vestede, unele maronii pe margini și nu mai are muguri noi. Locul de plantare e în plin soare, terenul bogat, i s-a administrat îngrășământ natural la plantare, este udat regulat la 2-3 zile. Ar trebui sa ma îngrijorez? Are nevoie de anume condiții fata de ce am făcut?
  0
  1
  Ioan Badea
  11 septembrie 2020
  Buna ziua....am plantat in aceasta primavara un arbore cu balot. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez ptr a-l proteja de ger pe perioada iernii. Multumesc.
  0
  1
  Ioan Badea
  20 august 2020
  Va salut, am plantat in aceasta primavara, in gradina blocului, un pui de ginko biloba cumparat in balot. S-a prins, il ingrijesc constant, nu s-a uscat, dar cresterea pare a fi stagnata. Asa se comporta la tinerete, are crestere inceata ? Multumesc.
  0
  1
  Iulian
  14 iulie 2020
  Buna ziua, In urma cu 3 ani am plantat in gradina un Ginkgo biloba de cca 2 m inaltime, achizitionat din pepiniera. In fiecare an a infrunzit insa nu a crescut deloc, nici macar 1 cm. Frunzele sunt de cca 7 cm diamtru. Primele ramuri pornesc de la 60 cm, iar tulpina la baza are 3 cm in diametru. Imi puteti recomanda va rog, ce ar trebui sa ii fac astfel incat sa-i stimulez cresterea? Precizez ca solul este bun (pamant negru aprox 70 cm), in primavara am pus ingrasamant si este udat constant. Multumesc frumos!
  1
  1
  Stefan
  30 aprilie 2020
  Bună!Am cumpărat un pachet cu 4 semințe mai mari şi 3 mai mici. Au venit împreună cu pământ şi recipient cu capac pentru a fi sădite în el.Le-am cumpărat de pe Amazom.Mai este nevoie să le pun în frigider sau nu?Mulțumesc mult!
  0
  1
  o g
  16 octombrie 2018
  Buna ziua am un gynco in ghiveci, mic, de mai putin de 1 an, cam 20-25cm, Acum e tinut afara pe pervaz pentru toamna/ iarna e recomandabil sa il tin in casa? sau il las afara sa ii cada frunzele si sa urmeze ciclul normal? multumesc
  0
  1
  Corneschi
  24 septembrie 2018
  Am acești puieți de vreo 3-4 ani și nu sau dezvoltat aproape deloc. De ce. Care ar fi condițiile optime iarna/vară săi meargă bine. Mulțumesc
  0
  6
  Nicolae
  2 septembrie 2018
  Buna ziua ! Butasii trebuie sa fie verzi sau semi-lignifiati ? Pe ce se altoieste si de ce trabuie altoit ? Nu fructifica daca nu este altoit ?
  0
  2
Vizualizare 10 subiecte - 1 la 10 (din 10 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de exterior
Ginkgo Biloba

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec