Ciresul Japonez

Ciresul Japonez Creste sub forma de arbustoid inalt de 10-15 m, cu frunze ovat-lanceolate, cazatoare, cu diametrul de 6-12 cm, de culoare verzi, iar la dezmugurit brun-cenusii. Florile sunt albe, grupate cate 3-5 in raceme, apar inainte de infrunzit, prin aprilie-mai.
 • Acest forum are 7 subiecte, 22 de răspunsuri și a fost actualizat ultima dată 30 iunie 2015 la 13:50 de Dan Rata.
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Delia S.
  7 mai 2021
  Buna ziua! Am un cires japonez, plantat in gradina de 2 ani. Anul acesta dupa ce a inflorit, au inceput florile si crengile sa se usuce. Va rog sa imi recomandati un tratament. Va multumesc!
  0
  10
  Dorin
  10 martie 2021
  Am plantat in decembrie ,intr-o galeata, un pui de cires japonez Royal Burgundy(de fapt doi dar unul are problema). L-am amplasat pe balcon. In ianuarie a inflorit, a facut cateva frunze apoi a inceput sa se ofileasca. Am suspectat ,relativ tarziu, ca nu are apa suficienta si l-am udat cu ingrasamant. Scufundare si apoi scoatere. Este pus in sac si il pot scoate din galeata relativ usor. nu si-a revenit. Ce pot face? Care sa fie cauza. Cam in aceleasi conditii a fost si un altul kanzat ceva ,mai mare. cel mai mare se descurca foarte bine.Am atasat si o poza cu ambii (cel ce se descurca bine de la inceput a fost ceva mai mare.. este Kanzan)
  0
  3
  Focsa Manuela
  27 octombrie 2020
  Buna ziua, ce solutii am pt indepartarea acestei ciuperci, care a daunat tulpinii? Ce pot face sa isi revina tulpina?
  0
  1
  Diana
  28 august 2020
  Buna ziua, Am o problema cu un cires japonez, plantat de 2 saptamani, pare sa aiba arsuri solare, din ce am putut sa imi dau seama si din ce am citit aici pe forum. Am atasat poze cu frunzele lui. Spune-ti-mi va rog cu ce as putea sa il tratez si daca este problema ca nu este plantat la umbra si daca trebuia totuși sa il plantez intr-un loc umbrit. Va multumesc, Diana
  0
  3
  Micaela Sorin
  20 aprilie 2017
  Am un pui de cires japonez. Pe frunze au aparut purici negri. Cu ce trebuie sa-l tratez ?Multumesc
  0
  3
  Dorina Paris
  4 aprilie 2017
  Am plantat anul trecut un cires japonez ornamental (prunus serulata) si acum i-au dat frunzulitele lui ascutite cu nervuri, dar cand vor aparea si buchelele de flori roz batute pe care le astept cu nerabdare. Astept raspuns. Multumesc.
  0
  1
  mocanu adrian
  11 martie 2015
  pe ce pom se altoieste ciresul japonez?
  0
  1
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar profesioniștii noștri îți vor sări în ajutor.

Post nou

Despre
Ciresul Japonez

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec