Tarhonul

De la tarhon se folosesc frunzele si tulpinile tinere, care au aroma caracteristica si un gust iute-racoritor, pentru condimentarea si aromatizarea preparatelor culinare si a muraturilor. In industria alimentara se foloseste la condimentarea unor conserve de carne si legume, la prepararea diferitelor marinate si a muraturilor de legume in otet.
  • Acest forum este gol.
Vizualizare 1 subiect (din 1 în total)

    Discuții pe teme similare

Vizualizare 1 subiect (din 1 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Aromatice si condimentare
Tarhonul

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec