Rozmarinul

In tara noastra rozmarinul se cultiva ca planta condimentara, ornamentala sau medicinala. Partea utila a plantei o constituie lastarii anuali cu frunzele specific aromate, utilizate in compozitia diferitelor salate din cruditati sau pentru aromatizarea unuor produse realizate la cuptor (fripturi inabusite).
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Ema Bratu
  17 septembrie 2021
  Buna ziua! Frunzele rozmarinului s-au basicat. Este normal sau trebuie dat cu ceva? Se ma poate consuma? Multumesc!
  0
  5
  Ionut
  2 martie 2021
  Buna ziua! Am achizitionat acest rozmarin de o saptamana jumatate. L-am pozitionat la fereastra unde are lumina directa. L-am stropit doar cu stropitoarea pe frunze si pe pamant atunci cand am vazut ca pamantul este uscat. Acum incepe sa se usuce. Ce as putea sa fac? Multumesc anticipat!
  0
  3
  Alina Catalincescu
  15 mai 2020
  Buna ziua! Acest rozmarin este cumpărat așa mare și l-am pus de 2 Săptămâni in gradina, dar începe sa se îngălbenească. Va rog dați-mi un sfat, ce as putea sa fac?
  1
  2
  Andrei
  10 mai 2020
  Buna ziua, Am un rozmarin plantat intr-un ghiveci mare pe balcon. Am observat ca daca misc crengile zboara din el cateva musculite. Am pozat una in atasament. De asemenea frunzele de la baza plantei au un aspect albicios. Puteti sa imi spuneti va rog daca are vreo problema si daca da cum o pot rezolva avand in vedere ca noi folosim din aceasta planta in bucatarie si nu l-as stropi cu insecticide... Multumesc de ajutor
  0
  1
  Dumitru
  25 aprilie 2018
  Buna ziua, Am un rozmarin crescut in ghiveci si a aparut ceva alb pe el care nu stiu ce este. Daca scutur planta, acel ceva alb cade de pe el ca o ninsoare. Va rog sa-mi spuneti ce se intampla cu el. Va multumesc frumos!
  2
  1
Vizualizare 5 subiecte - 1 la 5 (din 5 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Aromatice si condimentare
Rozmarinul

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec