Patrunjelul pentru frunze

Se cultiva pentru frunzele sale care se folosesc la aromatizarea diferitlor mancaruri. Frunzele contin 200 mg% vitamina C, la care se adauga continutul in vitamina A, vitamina B si cantitati mici de acid folic, apiol, uleiuri eterice, etc.
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Paula
  28 septembrie 2020
  Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți de ce este afectat patrunjelul meu din ghiveci, și cu ce sa-l tratez. Pământul este de vină sau sămânța nu a fost bună? Aștept cu interes răspuns, mulțumesc!
  0
  1
  Ioan
  8 august 2019
  Buna ziua! Ce boala ar putea fi?
  0
  1
  Melania
  7 noiembrie 2018
  Buna ziua. Ce sunt insectele astea si ce fac? Parca par de 2 feluri, unele albe care nu se misca si unele gri. Vad ca nu s a extins la celalt patrunjel si mai am 2 fire de marar care par ok. Se pot consuma frunzele? Si sa l scot de tot sau nu ma ajuta? Oare de ce le am facut? Multumesc
  0
  1
  Nicolae Sarca
  31 martie 2017
  Aurel
  31 martie 2017
  Bună ziua, cit bionat plus se pune la litrul de apă pentru patrunjel?
  0
  1
  Larisa
  10 iunie 2016
  Va rog sa imi recomandări un tratament eficient pentru făinarea la pătrunjel de frunza. Distruge toata cultura si nu am găsit inca o solutie care sa rezolve problema.Multumesc!
  1
  1
  Severin Viorika
  27 martie 2015
  Am o intrebare la dumneavoastra, am cultivat cu ceva timp in urma patrunjel si a crescut destul de frumos dar pe tulpina au aparut insecte mici verzi si nustiu cum pot sa le elimen in remedii domestice....ma ajutati va rog
  0
  1
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Aromatice si condimentare
Patrunjelul pentru frunze

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec