Mararul se cultiva pentru frunzele si tulpinile sale tinere care se folosesc la condimentarea si aromatizarea diferitelor mancaruri (salate, sosuri, supe, ciorbe, omlete, etc.) cat si pentru plantele intregi care se recolteaza in faza de inflorire sau cand s-au maturat fructele si se utilizeaza in industria conservelor sau la prepararea muraturilor.
- Acest forum are 3 subiecte, 4 răspunsuri și a fost actualizat ultima dată 30 iunie 2015 la 13:45 de .
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Discuții pe teme similare
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Primești răspuns în 2 ore✕
Te ajutăm
×
Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale
Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.
Discuție nouă despre

Aromatice si condimentare
Marar