Marar

Mararul se cultiva pentru frunzele si tulpinile sale tinere care se folosesc la condimentarea si aromatizarea diferitelor mancaruri (salate, sosuri, supe, ciorbe, omlete, etc.) cat si pentru plantele intregi care se recolteaza in faza de inflorire sau cand s-au maturat fructele si se utilizeaza in industria conservelor sau la prepararea muraturilor.
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Marar Comunitatea Botanistii
Aromatice si condimentare
Marar

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec