Maghiranul

Ca planta legumicola, magheranul se intrebuinteaza la prepararea unor sosuri picante, la aromatizarea unor preparate din carne si a unor muraturi, ca si in industria mezelurilor. Aroma specifica este determinata de continutul mare in ulei volatil (1%), care face ca planta sa fie folosita in industria parfumeriei si in cosmetica.
  • Acest forum este gol.
Vizualizare 1 subiect (din 1 în total)

    Discuții pe teme similare

Vizualizare 1 subiect (din 1 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Maghiranul Comunitatea Botanistii
Aromatice si condimentare
Maghiranul

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec