Aromatice si condimentare

Plantele aromatice se intrebuinteaza in arta culinara la condimentarea mancarurilor sau in industria conservelor, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, in coferatie, cosmetica, medicina (mararul, patrunjelul pentru frunze, cimbrul, cimbrisorul, asmatuiul, busuiocul, cresonul, salvia, roinita, coriandru, chimenul, anasonul si altele). Ca urmare a gamei largi de utilizari, se folosesc tot timpul anului, in stare proaspata sau uscata. Infiintarea culturilor de plante aromatice se face prin semanat direct, despartirea tufelor si, uneori, prin rasad.
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)
Vizualizare 7 subiecte - 1 la 7 (din 7 în total)
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Alătură-te echipei Botaniștii!
Aromatice si condimentare
Aromatice si condimentare

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec