Aromatice si condimentare

Plantele aromatice se intrebuinteaza in arta culinara la condimentarea mancarurilor sau in industria conservelor, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, in coferatie, cosmetica, medicina (mararul, patrunjelul pentru frunze, cimbrul, cimbrisorul, asmatuiul, busuiocul, cresonul, salvia, roinita, coriandru, chimenul, anasonul si altele). Ca urmare a gamei largi de utilizari, se folosesc tot timpul anului, in stare proaspata sau uscata. Infiintarea culturilor de plante aromatice se face prin semanat direct, despartirea tufelor si, uneori, prin rasad.
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)

Post nou

Cultivarea plantelor aromatice si condimentare
Despre
Aromatice si condimentare

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 20 Mo.

Imagine
Adaugă fotografii
Acestea ne ajută să identificăm mai ușor problema