Aromatice si condimentare

Plantele aromatice se intrebuinteaza in arta culinara la condimentarea mancarurilor sau in industria conservelor, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, in coferatie, cosmetica, medicina (mararul, patrunjelul pentru frunze, cimbrul, cimbrisorul, asmatuiul, busuiocul, cresonul, salvia, roinita, coriandru, chimenul, anasonul si altele). Ca urmare a gamei largi de utilizari, se folosesc tot timpul anului, in stare proaspata sau uscata. Infiintarea culturilor de plante aromatice se face prin semanat direct, despartirea tufelor si, uneori, prin rasad.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

aromatice si condimentare
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Aromatice si condimentare

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.