Plantele aromatice se intrebuinteaza in arta culinara la condimentarea mancarurilor sau in industria conservelor, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, in coferatie, cosmetica, medicina (mararul, patrunjelul pentru frunze, cimbrul, cimbrisorul, asmatuiul, busuiocul, cresonul, salvia, roinita, coriandru, chimenul, anasonul si altele). Ca urmare a gamei largi de utilizari, se folosesc tot timpul anului, in stare proaspata sau uscata.
Infiintarea culturilor de plante aromatice se face prin semanat direct, despartirea tufelor si, uneori, prin rasad.
- Acest forum are 36 de subiecte, 72 de răspunsuri și a fost actualizat ultima dată 30 iunie 2015 la 13:44 de .
3
3
3
12
3
6
2
4
1
2
0
0
0
0
0
0
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Discuții pe teme similare
Vizualizare 3 subiecte - 1 la 3 (din 3 în total)
Post nou

Despre
Aromatice si condimentare