Meisor - Discuții și păreri

Buruiana Meisor, graminee anuala iubitoare de caldura, din subfamilia Paniceae, adesea avand pe deasupra culoarea rosie pana la violet. Prefera soluri nisipoase, cu granulatie fina, fara calciu dar bogate in substante nutritive. Perioada de germinare: la inceputul verii; Frunzele adevarate: cu limburi fine satinate, teaca foarte paroasa la baza, puternic paroase in partea de jos; ligule de cca. 2 mm lungime; Paiele: la inceput culcate, apoi geniculate, usor paroase la noduri, cu inaltime de 30 - 50 cm. Floarea: spiculete uniflore, grupate cate doua la calciiele rahisului, pedunculat cu lungimi diferite, fara ariste, in panicule rare, lungi de pana la 10 cm; Perioada de inflorire: iulie - octombrie.
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Meisor

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.