Iarba Barboasa - Discuții și păreri

Iarba Barboasa - Graminee anuala iubitoare de caldura. Predomina pe soluri umede, humifere, bogate in elemente nutritive, luto-nisipoase. Perioada de germinare: la inceputul verii (germineaza la caldura); Frunzele adevarate: verde inchis pana la verde - gri, relativ lata, numai la baza limbului cu cateva randuri de peri, fara ligule; Paiele: verticale sau geniculate cu inaltime de 30 - 100 cm. Nodurile cu aglomerari de perisori. Floarea: spiculete uniflore, de 2 - 3 mm, dens inserate in pseudospice alterne sau fata in fata pe axul principal; glumela inferioara are aproape intotdeauna o arista lunga sub varf; Perioada de inflorire: iulie -> octombrie; Seminte pe planta: 400 (200 -> 1.000).
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Iarba Barboasa

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.