Urda Vacii - Discuții și păreri

Buruiana Urda Vacii este perena, cu o radacina pivotanta foarte ramificata in partea superioara. Prefera soluri scheletice, lutoase, bogate in calciu, in zone cu temperaturi moderate. Epoca de germinare: primavara; Cotiledoane: ovale, cu marginea intreaga, rotunjite la varf; Frunzele adevarate: alungite, eliptice pana la lanceolate, nu sunt lucioase, iar limbul se termina brusc in petiol. Primele 3 - 4 frunze sunt intregi si glabre, urmatoarele sunt sinuat - dintate si scurt paroase. Inainte de inflorit devin galbui; Tulpina: verticala, ramificata in partea superioara, putin muchiata, cu peri gri, inalta de pana la 50 cm. Floarea: mica, alba, raspandeste (emana) un miros placut, numeroase, in cime cu petalele de doua ori mai lungi decat sepalele de culoare verde - galbui; Perioada de inflorire: primavara tarziu – in plina vara (la jumatatea verii); Seminte pe planta: 1.500 (1.200 – 4.800).
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Urda Vacii

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.