Susai Aspru - Discuții și păreri

Susai Aspru - Buruiana seminifera anuala, cu o puternica radacina pivotanta, producatoare de latex. Prefera soluri proaspete care sa nu fie sarace in calcar, soluri fertile lutoase si luto - nisipoase. Epoca de germinare: primavara dar si vara, adancimea de germinare pana la 2 cm; Cotiledoane: de forma spatulata sau oval - alungita, rosietice, cu petiol scurt; Frunzele adevarate: prima frunza adevarata numai dantelata (dintata), a doua cu perisori pe dinti, frunze bleu-verzi, lucioase, frunzele superioare sesile infasurand la baza tija, in spirala, toate fiind dentat – paroase; Tulpina: groasa, goala in interior, glabra, adesea ramificata de la baza, cu o inaltime de pana la 80 cm; Floarea: capitule convexe, galben – tern (sters, spalacit), in inflorescente dense cu putine flori; capitulele si pedunculii fara peri glandulosi; Perioada de inflorire: inceputul verii – toamna; Numarul de seminte pe planta: 4.700 (1.000 – 6.000).
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Susai Aspru

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.