Hrana Vacii - Discuții și păreri

Buruiana Hrana Vacii este seminifera anuala, cu radacina pivotanta scurta, cu crestere taratoare, ramificata, cu aspect gros. Epoca de germinare: primavara, adancimea de germinare 0.5 - 3.0 cm; Cotiledoane: foarte subtiri, liniare in forma de ace, inclinate in diagonala; Frunzele adevarate: liniare, ascutite la varf, incovoiate in partea superioara, partea inferioara ramificata, cu perisori agatatori, dispuse in ghemotoace; Tulpina: cu mai multe articulatii verticale sau culcate, de pana la 40 cm inaltime sau lungime; Floarea: mica, lung pedunculata, cu cinci petale albe iar caliciul cu sepale separate in inflorescente terminale si umbelifere; Perioada de inflorire: vara -> toamna; Seminte pe planta: 3.200 (1.000 -> 10.000).
  • Acest forum este gol.
  • Vai! Nu a fost găsit niciun subiect aici.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Hrana Vacii

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.