Fainare

Fainarea este o boala provocata de diferite ciuperci patogene. Boala produce pagube insemnate la plantele cultivate in sera sau in camp, in anii cu primaveri reci si umede si cu veri secetoase.
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)

  Discuții pe teme similare

 • Florentina
  7 iulie 2021
  Am primit trandafirul pitic din poza in februarie. De atunci il tin pe pervazul exterior geamului, unde are soare doar dimineata cateva ore. I-a mers foarte bine pana a inceput caldura. I-a aparut un praf alb pe cateva frunze, apoi frunzele se rasuceau. I-au cazut multe frunze de atunci, se ingalbeneau, inamroneau si apoi cadeau. I-am aplicat doua tratamente cu Universalis achizitionat de la PCE si l-am curata regulat de uscaciu dar nu are nici un efect. Faina reapare. Ce ma sfatuiti sa-i fac? Nu vreau sa renunt la el, vad ca i da din nou floare dupa o lunga pauza. In poza trandafirul e spalat ca avea Universalis pe el si nu se mai intelegea nimic.
  0
  1
  Dobos
  25 august 2016
  Ma puteți ajuta sa identific ce boala este puful alb din poza? Am încercat cu diverse antifungice și nu a funcționat nimic.
  0
  3
  gui petru razvan
  9 mai 2015
  fastac 10 ec este bun pentru fainare la trandafiri? si modul de utilizare varog?
  0
  1
  Casa1761a
  5 mai 2015
  combaterea fainarii la mar si a basicarii la piersic
  1
  1
Vizualizare 4 subiecte - 1 la 4 (din 4 în total)
Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Bolile plantelor
Fainare

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec