Vezi 2 fire de răspunsuri
  2 Răspunsuri
  • Burlan Laura
   9 noiembrie 2020

   Violeta de parma daunatori

   Va rog sa ma ajutați cu identificarea dăunătorilor pe care le-am identificat pe violeta de parma, sunt niște dăunători mici albe, pe tulpini. Ghiveci este așezat pe pervaz, cu orientare nord. Nu am aplicat îngrășăminte. Am ghiveciul de aproximativ 4-5 luni. Va rog să-mi recomandați ce produse sa folosesc.

  • Tom Botanistul, ajutor in gradina
   9 noiembrie 2020

   Buna ziua, va rugam sa atasati mai multe fotografii cu planta dumneavoastra (atat in detaliu, cat si in ansamblu) si sa ne oferiti mai multe detalii despre aceasta. Cand au aparut simptomele? Unde este amplasata? Cat de des o udati si cum efectuati udarea, mai exact? Ati aplicat pana acum vreun tratament/ingrasamant?

  • Burlan Laura
   9 noiembrie 2020

   Simptomele cred ca au apărut de mai mult timp dar am crezut ca sunt simple pete albe mici. Acum am văzut ca sunt niște dăunătoare mici, albe care au ajuns acum și pe frunze, pana acum erau numai pe tulpini. Amplasarea ghiveciului este pe pervaz iar fereastra este orientata la nord. Udarea o aplic o data pe săptămână în farfuria ghiveciului pe care o arunc ulterior după 20 minute. Nu am aplicat niciun tratament.

   • Tom Botanistul, ajutor in gradina
    9 noiembrie 2020

    Buna ziua, in fotografiile atasate nu se poate observa prezenta vreunui daunator. Astfel, se recomanda amplasarea unei capcane adezive pentru a detecta prezenta insectelor daunatoare: Capcana Adeziva Insecte Interior si Gradina Farbpapier. Aceasta atrage insectele prin culoarea specifica si le captureaza pe adezivul special.

    • Burlan Laura
     10 noiembrie 2020

     Va mulțumesc frumos pentru ajutor!

Vezi 2 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?

Adaugă răspunsul tău:

Informația ta:


Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.
Adaugă fișier