Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Emma Mariana
      13 septembrie 2022
      12 urează frunze verzi

      tratament gandaci de canalizare in apartament

      Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, de cand m am mutat in acest apartament in fiecare sapatamana vad niste gandaci imensi ( aproximativ 4 cm ). Uneori ii gasesc morti in bucatarie fara motiv. Nu stiu ce sa mai fac, am acoperit toate scurgerile si tot apar. Sunt in baie, bucatarie, living, peste tot.
      Precizez ca stau la etajul 10 din 11. Va mulțumesc!

      Attachments:
      # 141115

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      13 septembrie 2022

      Buna ziua, dupa aspect, par a fi gandaci de canalizare (Scapa de gandacii de canalizare, solutii si otrava). Astfel, avand in vedere ca gradul de infestare in interior se mentine ridicat, se recomanda efectuarea unui prim tratament prin pulverizare cu un insecticid precum K-Othrine WG 250, 20 g. Solutia se prepara dupa doza recomandata (10 g/10 L de apa), dizolvand cantitatea corespunzatoare de insecticid in volumul de apa dorit. Solutia obtinuta are o valabilitate de 24 de ore, asadar nu se recomanda pastrarea acesteia pentru mai mult timp. Aplicarea se va face prin pulverizare pe suprafetele pe care le traverseaza gandacii, respectand recomandarile de pe eticheta. In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata. Dupa aplicarea solutiei, incinta va ramane inchisa pentru o perioada de 4-6 ore, timp in care nicio persoana nu trebuie sa ramana inauntru. Dupa aceea, se patrunde, se aeriseste, se aspira toate camerele, iar suprafetele sensibile se vor curata. De asemenea, este important sa stiti ca, in cazul aplicarii in zonele cu umiditate ridicata, remanenta produsului este mult diminuata din cauza acesteia.
      Dupa trecerea a 24 de ore de la aplicarea acestui tratament, timp in care insecticidul isi face efectul biocid, pentru eliminarea cuibului (sau a potentialelor exemplare ce nu au intrat in contact cu suprafata pe care a fost aplicat insecticidul K-Othrine WG 250, 20 g), se recomanda aplicarea unui gel insecticid precum i21.5 Premise Gel, 20 g, conform recomandarilor de pe eticheta.
      Totodata, pentru monitorizare, este indicata si utilizarea unei capcane precum t225 Hot Spot Plus, capcana gandaci.

      # 141155
      1 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-gandaci-de-canalizare
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Gandaci de canalizare

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi