Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Alexandra
      24 octombrie 2022
      5 urează frunze verzi

      tratament combatere purici in casa

      Bună ziua. Am avut o pisicuța care deși era de casă a făcut purici. Din păcate, a fugit de acasă însă fetița este mai mereu ciupita de piciorușe de aceste insecte. Cu ce as putea da prin casă pentru a putea scăpa de ei?

      Va mulțumesc!

      # 145230

      3 Răspunsuri

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      24 octombrie 2022

      Buna ziua, pentru combaterea puricilor, se recomanda efectuarea unui prim tratament prin pulverizare, cu un insecticid cu spectru larg de actiune, precum: i0.82 Spray Protect contra plosnitelor si puricilor, 500 ml, ce se pulverizeaza pe podea si in fisurile acesteia, pe covoare si zonele de sub mobilier conform instructiunilor de pe eticheta produsului. Imediat dupa tratamentul prin pulverizare, este indicata aplicarea unui insecticid fumigator precum: i7.2 Dobol Fumigator, 10 g. Acesta va irita insectele, le va face sa iasa din ascunzatori si astfel vor intra in contact cu solutia initiala aplicata prin pulverizare. Dupa 7-10 zile, in functie de evolutia infestarii, se recomanda repetarea tratamentului (insecticidul prin pulverizare – i0.82 Spray Protect contra plosnitelor si puricilor, 500 ml + insecticidul aerosol – i7.2 Dobol Fumigator, 10 g). Ca o alternativa, puteti avea in vedere inchirierea unui generator de ceata portabil precum Copper Head sau Inchiriere Copper Head, 24 ore . Acesta este o solutie eficienta pentru aplicarea diferitelor substante pe baza de apa/ulei, cum ar fi : i55 Cimetrol Super EW, 100 ml.
      In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata. Dupa fiecare tratament, incinta va ramane inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Dupa aceea se patrunde, se aeriseste, se aspira toate camerele si suprafetele, iar sacul aspiratorului ori rezervorul se va curata imediat dupa aspirare. De asemenea, toate tesaturile si materialele care suporta acest proces, trebuie spalate la o temperatura de peste 60 grade.
      Pentru tratarea textilelor, covoarelor sau a altor obiecte infestate de purici este inchirierea unei genti sau camere termice. Gentile de acest gen, cum ar fi Inchiriere Geanta termica ZappBug Heater sau Inchiriere Geanta termica ZappBug Oven 2 9504, 24 ore  , folosesc un sistem de incalzire pentru a ucide insectele. Temperatura ridicata din interiorul gentii este suficienta pentru a extermina puricii (sau alte insecte mici) in toate stadiile de dezvoltare. Functioneaza prin incalzirea articolelor infestate la o temperatura care este letala pentru purici. Inchirierea unei genti termice este o alternativa non-toxica si naturala de a scapa de acesti daunatori. Pentru obiecte mai mari precum saltele de pat, canapele, fotolii, covoare de dimensiuni mari etc. puteti avea in vedere folosirea unei camere termice precum Camera termica ZappBug Room 9502 sau inchirierea camerei Inchiriere Camera termica ZappBug Room 9502, 24 ore .Pentru mai multe informatii detaliate despre modul de efectuare a tratamentelor, precum si produsele recomandate, va rugam sa consultati si articolul urmator: Scapa de purici, tratamente cu insecticid.

      # 145266
      0 urează frunze verzi
      • Alina Ibraim
        2 noiembrie 2022

        Buna ziua. Aceste solutii pot fi folosite si intr un dormitor unde doarme un copil mic? Ma refer indeosebi la fumigator, pentru ca se mentioneaza ca sa fie deschise si usile la dulapuri. Ulterior trebuie spalate toate hainele? Din cauza fumului respectiv?

        # 145889
        0 urează frunze verzi
        • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
          2 noiembrie 2022

          Buna ziua, dupa realizarea tratamentului cu un insecticid fumigator, este indicat ca incinta sa ramana inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Totodata, in momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata. Ulterior se patrunde, se aeriseste, se aspira toate camerele si suprafetele, iar sacul aspiratorului ori rezervorul se va curata imediat dupa aspirare. Referitor la materialele textile, producatorul mentioneaza ca fumul eliberat nu lasa pete sau reziduuri pe suprafete, insa in privinta hainelor/tesaturilor nu avem informatii in acest sens, de aceea, pentru siguranta, inainte de efectuarea tratamentului puteti avea in vedere protejarea materialelor textile din incapere, sau dupa efectuarea tratamentului le puteti spala la o temperatura mai ridicata.

          # 145903
          2 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-purici
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Purici – Pest Control

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi