• Acest subiect este gol.
Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Vilcu Dorin
   15 noiembrie 2020

   transplantare butasi

   Cum se rasădesc butaşii?cu rădacina sau fara?în ce luna se rasadesc?

   #79617

   1 Răspuns

   Răspunde
  • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
   16 noiembrie 2020

   Buna ziua! Inmultirea crizantemelor prin butasi se poate realiza in primavara, in intervalul martie-mai. Dupa recoltarea butasilor, acestia se pun la inradacinat, iar replantarea se va face dupa formarea radacinilor.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

transplantare butasi Comunitatea Botanistii
Flori de gradina
Crizanteme

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Alexandra
  11 noiembrie 2021
  tratament insecte pe crizantema – afide Comunitatea Botanistiitratament insecte pe crizantema – afide Comunitatea Botanistiitratament insecte pe crizantema – afide Comunitatea Botanistiitratament insecte pe crizantema – afide Comunitatea Botanistii
  Buna ziua, Am aceasta crizantema (tufanica) si am observat ca are colonii de insecte negre pe tulpina. Cu ce pot trata? Exista ceva si pentru preventie? Multumesc!
  0
  1
  Trimite
  Zorina Baldescu
  1 septembrie 2021
  Cum sa tratez tufanica care are mucegai-putregai in mijloc? Comunitatea BotanistiiCum sa tratez tufanica care are mucegai-putregai in mijloc? Comunitatea Botanistii
  Buna ziua, am cumpart tufanele in ghiveci anul trecut pe care le-am translantat in pamant si aveam impresia ca le merge f. bine. Zilele trecute insa am dat frunzele la o parte si am vazut ca tufa la mijloc e putrezita probabil din cauza umezelii. Acelasi lucru s-a intamplat si cu lavanda. Am degajat/tuns scurt toata iarba din jurul lor, dar cred ca au nevoie si de un tratament antifungic. Ce ma sfatuiti? Multumesc.
  0
  1
  Trimite
  Negoiță Laura
  19 noiembrie 2020
  Buna ziua! Mai pot fi salvate crizantemele mele? Le am primit acum o luna și au ajuns asa, se usucă 😔...nu le am udat mai des de o data pe saptamana și nu cu foarte multa apa dar azi le am scos din ghiveci sa verific pământul și este destul de ud și am găsit în el și rame...menționez ca n au mai fost udate de o săptămână și sunt ținute pe balcon la lumina, temperatura 10-15 grade.
  0
  2
  Trimite
  Alina
  19 noiembrie 2020
  Crizantema cu pete Comunitatea BotanistiiCrizantema cu pete Comunitatea BotanistiiCrizantema cu pete Comunitatea BotanistiiCrizantema cu pete Comunitatea Botanistii
  Va rog daca puteti sa mi spuneti ce problema are crizantema si cum o pot salva. Multumesc!
  0
  1
  Trimite
  Stanciu Paul
  2 octombrie 2020
  Am in gradina si solar (locul in care au fost prinse )crizanteme aflate in faza de inflorire(au aparut boboci). Doresc sa le schimb locul in alte zone din gradina. Cand pot face mutarea crizantemelor la locul destinat lor in gradina ?
  0
  1
  Trimite