rhododendron cu frunze galbene

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina 7 noiembrie 2018 la 5:34 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #20394 Răspuns
  Georgiana Savulescu

  Ce li se întâmplă, va rog?

 • #20804 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Spuneti-ne va rugam cand le-ati schimbat ultima data ghivecele, substratul? Incercati sa scoateti o planta din ghiveci (cu totul, desprindeti usor substratul de marginile ghiveciului, inainte sa udati plantele) si sa vedeti cum sunt radacinile la exteriorul balotului de pamant (daca sunt foarte mult crescute, incurcate). Ar putea avea nevoie de un ghiveci mai mare, de un substrat nou (daca nu fertilizati, cu timpul rezerva de elemente nutritive se epuizeaza). Si, daca se poate, taiati una din ramurile care a pierdut frunze si spuneti-ne daca in centru, este alba-verde sau inchisa la culoare, spre negru. Asteptam raspunsurile dvs.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">