Omizi la cais și alți pomi

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 9 august 2017 la 12:42 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #15044 Răspuns
  Ionescu iulia

  Bună ziua. Am în curte caisi, un măr, un artar și alți copaci decorativi. Pomii fructiferi au fost atacați de omizi (pânză ca de păianjen întînsă pe ramuri, frunzele verzi mâncate). Afecțiunea s-a întins și la artar și la flori, în sensul ca frunzele sunt mâncate. Va rog sa mă sfătuiți cu ce as putea stropi toată gradina pentru aceasta problema. Mulțumesc.

 • #15059 Răspuns
  Tom Botanistul

  Pomii ai arborii dumneavoastra sunt atacati de omida paroasa a dudului. Pentru combatere se pot aplica tratamente cu insecticide precum Calypso (http://www.botanistii.ro/bayer-insecticid-calypso-480-sc-1-8-ml.html) si Karate Zeon (http://www.botanistii.ro/syngenta-karate-zeon-50-cs.html).


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">