Vezi 1 fir de răspunsuri
  • grigore
   5 mai 2020

   musculita alba de sera – cum scap?

   grigore ma numesc.problema mea este musculita alba de sera.am un solariu de 60 mp.am avut-o anul trecut tot anul.acum a aparut din nou.doar cateva exemplare am acum .dar se inmulteste acum un an pe la august era plin solariul de aceasta insecta.am stropit acum un an cu tot ce se putea da. baie in interior baie in exterior,baie pe plante ,pe sol pe folie.sa enumar cateva insecticide:decis calipso fastac actara,mospilan karate tepeki talent,vertimec etc etc
   acum am dat deja 3 tratamente.in doua saptamani :movento,nisorun si vertimec
   niciun rezultat
   ce ma sfatuiti sa fac
   m-a exasperat.deci simt ca nu am ce-i mai face
   repet acum nu am multe exeplare

   #69892 Răspunde
  • Tom Botanistul, ajutor in gradina
   5 mai 2020

   Buna ziua, daca invazia nu este mare, se pot utiliza si capcane cu adeziv, precum Impact – Yellow (Impact – yellow adeziv insecte), acestea vor ajuta la reducerea populatiei de musculite. De asemenea, se mai pot utiliza si insecticide precum Sanmite (Sanmite 10 SC, 15 ml), in doza 15 ml/ 10 l apa. Insa, conform specificatiilor de la producator, cu acest insecticid este indicat sa se realizeze un singur tratament pe an.
   De asemenea, in cazul tuturor insecticidelor, trebuie respectat timpul de pauza mentionat pe eticheta (mai exact, perioada de timp de la ultimul tratament aplicat pana la recoltare), precum si intervalul de timp dintre doua tratamente, in general 7-10 zile, chiar daca tratamentele se fac cu produse diferite.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Imagine
Adaugă fotografii
Acestea ne ajută să identificăm mai ușor problema
Mărimea maximă a documentului este 20 Mocd.