Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Vali
      25 august 2019
      0 urează frunze verzi

      multe viespi in balcon

      Buna ziua!
      Locuiesc la etajul 4/4 si anul acesta au inceput sa vina multe viespi in partea dreapta a balconului (inchis cu termopan). Imi patrundeau in balcon prin spatiul milimetric dintre geam si acoperis(din tabla). Dupa ce am astupat cu spuma prin interior si exterior, am pulverizat cu divesre insecticide din comert, inclusiv cu apa si sapun lichid, nu mai intra in balcon, dar roiesc in jurul spumei din exterior (nu stiu daca si-au gasit pe acolo vreo zona neastupata, nu pot sa vad). Am descoperit ca intrau in gauri mici din izolatia exterioara, am spray-at si am astupat gaurile, dar tot nu scap de ele. Tot in zona de sus a balconului, la imbinarea intre geam si acoperis roiesc, mai nou am observat ca si pe sub pervazul exterior al balconului sunt foarte multe. Nu stiu de unde au venit, pana acum n-am avut asa ceva, nu inteleg de ce doar la balconul meu si nu stiu cum sa scap de ele. Ce solutie imi recomandati? Nu vad nici un cuib, le vad doar intrand prin spatiul exterior dintre balcon si geam, desi am astupat cu spuma. Venirea lor ar putea avea legatura cu faptul ca in fata blocului am Gradina Botanica?

      # 93468

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      27 august 2019

      Buna ziua, cel mai probabil acestea au cuibul in apropiere. Din pacate, daca nu ati reusit sa il identificati, nu puteti pulveriza un insecticid pe acesta. De aceea ceea ce puteti face, este sa aplicati prin pulverizare un insecticid precum Cytrol Forte WP, 20 g. Insa, acesta actioneaza prin contact, viespile trebuie sa intre in contact cu suprafata pe care a fost pulverizat pentru a avea efectul dorit.

      # 93469
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-viespi
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Viespi – Pest control

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi