la cultura de capsuni frunzele se pateaza si se usuca

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 27 iulie 2015 la 3:07 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #3417 Răspuns
  mihaela

  buna ziua,
  avem o cultura de capsuni infiintata anul acesta. acum ne confruntam cu urmatoarea problema,frunzele se pateaza si se usuca. am stropit cu Aliette,dar nimic.am sa va atasez si niste poze poate ne puteti ajuta.va multumim.

 • #3570 Răspuns
  Tom Botanistul

  Din pozele trimise observam ca plantele dumneavoastra sunt afectate de patarea bruna sau rosie. Pentru combaterea acestei ciuperci se efectueaza tratamente cu Dithane (http://www.botanistii.ro/dowagro-dithane-m-45.html) cu repetare la 7 zile.

 • #4367 Răspuns
  soroiu florin

  Buna ziua.Am o plantatie de capsuni soiul Albion.Am observatvat ca la unele plante s-au incretit frunzele .Daca este vorba de Stawberry crinkel virus se mai reface planta cu anumite tratamente sau trebuie eliminate din plantatie? Multumesc.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">