Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Popa Alexandra
      3 august 2022
      2 urează frunze verzi

      insecticid eliminare cuib de viespi

      Bună ziua!
      Am și eu o problema, destul de mare.
      Stau in bloc, la etajul 3, etajul nostru este acoperit cu polistiren, iar viespii și-au făcut cuib.. la etajul nostru, nu doar unul, ci mai multe..
      Nu știm cum sa scăpăm de ei, sunt atât de multi.

      Am avut anul trecut cuib al viespilor in coșul de evacuare al centralei, însă am pus spuma poliuretanică și a reparat și a fost ok!
      Însă acum nu mai reușim sa scăpăm de ele ( a dat și aici la polistiren poliuretanică, însă au făcut alte cuiburi) …

      Va rog sa Mă ajutați cu răspuns!

      # 136972

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      4 august 2022

      Buna ziua, pentru combaterea viespilor este indicata efectuarea tratamentelor cu un insecticid precum K-Othrine Partix, 240 ml. Acesta se dizolva in apa conform recomandarilor de pe eticheta si se aplica prin pulverizare pe cuib, precum si in zonele pe unde viespile ies in exterior (pentru a lua contact cu substanta pulverizata). Totodata, un aspect esential il reprezinta si momentul efectuarii tratamentului, fiind recomandata aplicarea dimineata devreme sau noaptea tarziu cand este cel mai probabil ca viespile sa se afle intr-un numar cat mai mare in cuib. Intrucat acestea pot deveni agitate in momentul aplicarii produsului si pot reprezenta astfel un pericol pentru persoana ce aplica tratamentul, este indicat ca persoana ce il efectueaza sa poarte un costum de apicultor (de exemplu, Combinezon apicultor AF, L sau Combinezon apicultor AF, XL) sau sa fie imbracat cat mai gros, cu manusi si cu toate partile corpului acoperite.
      Mai multe informatii detaliate despre modul de efectuare a tratamentului, precum si alte aspecte esentiale ce trebuie luate in considerare pentru combaterea viespilor sunt prezentate si in articolul urmator: Scapa de viespi, insecticide si capcane.
      De asemenea, daca doriti persoane specializate pentru efectuarea acestor tratamente, accesand link-ul din paranteza (https://www.specialistii.ro/servicii/pest-control/dezinsectie/viespi), regasiti lista prestatorilor de servicii, in functie de zona in care locuiti.

      # 137063
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-viespi
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Viespi – Pest control

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi