Vezi 2 fire de răspunsuri
  • Diana
   24 decembrie 2022
   1 urează frunze verzi

   insecte negre in bucatarie

   Buna ziua, de ceva vreme am tot vazut aceste goange prin casa, cate una.. recent insa, am inceput sa le vad in faina si prin dulapurile din bucatarie. Am tot cautat pe google, insa nu am gasit-o. E si prima data cand vad o astfel de goanga. Oare ma puteti ajuta? Nu imi dau seama ce este si cum sa scap de ea :(. Am gasit-o inclusiv in pungi nedesfacute de faina.. cand desfac punga, sunt cateva in pliuri, dar inauntru e plin.. nu inteleg cum intra in punga nedesfacuta de faina.
   Va multumesc de ajutor!

   #148506

   2 Răspunsuri

   Răspunde
  • Monik
   25 decembrie 2022

   Bună, și eu m-am confruntat cu astfel de gândaci care erau peste tot în faina, mălai,orez, chiar în pungi nedesfacute. Eu am folosit ulei de eucalipt. Am dat cu ulei de eucalipt prin dulapuri și au început gândăceii sa iasă de pe unde erau ascunși. Au mai tot ieșit cam 1-2 săptămâni și de atunci nu am mai văzut niciunul. Poate va ajuta și pe dvs. O zi buba!

   #148511
   1 urează frunze verzi
  • Tom Botanistul, Ajutor in gradinaSPECIALIST
   27 decembrie 2022

   Buna ziua, avand in vedere detaliile mentionate, precum si fotografiile atasate, dupa aspect, este posibil sa fie daunatori specifici produselor alimentare depozitate. Astfel, este indicat sa se realizeze mai intai un tratament mecanic prin aspirare, insistand in zonele in care le-ati sesizat prezenta, precum si cele in care se pot ascunde. Totodata, este recomandata inspectarea atenta a tuturor alimentelor si eliminarea, daca este cazul, a celor infestate, iar cele neinfestate, se sigileaza. Ulterior, dupa intreprinderea masurilor mentionate, suplimentar este indicata si efecturea unui tratament cu un insecticid cu spectru larg de actiune (majoritatea insectelor fiind susceptibile la substantele active din compozitia acestora) precum i2 AMP2 CL RTU, 1 litru sau i2.6 Universal RTU, 500 ml, prin pulverizare pe suprafete, conform recomandarilor de pe eticheta, in functie de produsul ales. Fiind insecticide de contact, insectele trebuie sa traverseze suprafata pe care a fost aplicat, pentru a avea efectul dorit.

   #148532
   0 urează frunze verzi
Vezi 2 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

daunatori-igiena-publica
Pest Control
Daunatori Pest Control

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi