ingrijire ginkgo biloba

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
  • #20025 Răspunde
   Corneschi

   Am acești puieți de vreo 3-4 ani și nu sau dezvoltat aproape deloc. De ce. Care ar fi condițiile optime iarna/vară săi meargă bine. Mulțumesc

  • #20034 Răspunde
   Tom Botanistul

   Daca se poate, va rugam sa ne dati cateva detalii in plus si cateva poze, sa putem identifica cauza. Multumim.

  • #20035 Răspunde
   Corneschi

   Am trimis. Mulțumesc

  • #20199 Răspunde
   Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

   In ceea ce priveste Ginkgo biloba, sunt mai multe cauze care ar putea duce la ingalbenirea frunzelor: excesul de saruri, deficientele de nutritie, drenajul necorespunzator, ph-ul prea alcalin (acesta prefera solurile cu un ph cuprins intre 5 si 5,5).
   Din pozele trimise, acestia par sa prezinte simptome de carenta (fosfor, potasiu etc). Este recomandata aplicarea la radacina a unui ingrasamant, precum cel de la Hauert (Ingrasamant universal Hauert, 1 litru )-se dilueaza 20 ml in 8 l de apa sau sub forma de granule, Hauert (https://www.botanistii.ro/ingrasaminte/hauert-ingrasamant-conifere-arbusti-decorativi-2-kg.html) – 150 g/mp.
   Pe parcursul iernii, plantele trebuie adapostite, in spatii protejate, pentru a le feri de inghet. De asemenea, pentru o dezvoltare optima si pentru asigurarea elementelor nutritive necesare acesteia, este indicat sa efectuati o fertilizare si in lunile aprilie/mai.

Vezi 3 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">