Vezi 2 fire de răspunsuri
    • Lie
      24 august 2015
      2 urează frunze verzi

      Informatii tratament purici in apartament

      Buna ziua,
      Am facut o comanda la dvs. si as dori cateva instructiuni de folosire eficienta a produselor:
      Am un apartament cu 3 camere (74 mp) in care am locuit impreuna cu pisicile mele. De o luna ne-am mutat in alta locatie, iar cand am revenit am gasit apartamentul infestat cu purici. Am folosit solutia Superkiller25, dar nu are eficienta. Mentionez ca intr-o camera mai am inca cutii cu lucruri pe care trebuie sa le aduc in noua casa, plus mobilier (fotolii si canapea imitatie piele), iar in dormitor am un pat cu saltea si doua noptiere .
      Va rog sa imi spuneti cum sa folosesc produsele pentru eficienta maxima (si definitiva).
      Multumesc frumos,
      O zi excelenta!

      # 96079

      3 Răspunsuri

      Răspunde
    • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
      24 august 2015

      Buna ziua. Pentru combaterea puricilor la interior, se recomanda efectuarea a cel putin unu-doua tratamente. Primul tratament se poate face cu un insecticid precum K-Othrine WG 250, 20 g prin pulverizare, in doza 10 g/ 10 l de apa. Cu aceasta solutie pulverizati toate zonele unde acestia s-ar putea ascunde (mobilierul patului, tesaturi, saltele, mochete, noptiere, plinta parchetului etc.). De asemenea, se va pulveriza toata suprafata podelei si peretii pana la 1-1,5 metri inaltime. Imediat dupa tratamentul prin pulverizare, aplicati un insecticid fumigator i7.2 Dobol Fumigator, 10 g in fiecare camera. Acesta va irita puricii, ii va face sa iasa din ascunzatori, astfel intrand in contact cu solutia initiala aplicata prin pulverizare. Prin acest tratament vor fi eliminati toti adultii.
      Dupa 7-10 zile, in functie de evolutia infestarii, se recomanda efectuarea unui al doilea tratament cu un insecticid precum Cytrol Forte WP, 20 g, aplicat prin pulverizare, in doza 10 g/ 5 l apa. (Trebuie mentionat ca pisicile prezinta o sensibilitate mai mare la substanta activa din compozitia insecticidului Cytrol Forte). Apoi se va aplica un insecticid fumigator precum i7.2 Dobol Fumigator, 10 g.
      In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata. Dupa fiecare tratament, incinta va ramane inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Dupa aceea se patrunde, se aeriseste, se aspira toate camerele si suprafetele, iar sacul aspiratorului ori rezervorul se va curata imediat dupa aspirare. De asemenea, toate tesaturile si materialele care suporta acest proces, trebuie spalate la o temperatura de peste 60 grade.
      Foarte importanta este si deparazitarea animalelor de companie. In acest caz este recomandat sa se utilizeze insecticide specifice de uz veterinar, precum Neostomosan, 5 ml.
      Nu se vor aplica insecticide de suprafete pe animale!
      Pentru tratarea textilelor, covoarelor sau a altor obiecte infestate de purici este inchirierea unei genti sau camere termice. Gentile de acest gen, cum ar fi Inchiriere Geanta termica ZappBug Heater sau Inchiriere Geanta termica ZappBug Oven 2 9504, 24 ore  , folosesc un sistem de incalzire pentru a ucide insectele. Temperatura ridicata din interiorul gentii este suficienta pentru a extermina puricii (sau alte insecte mici) in toate stadiile de dezvoltare. Functioneaza prin incalzirea articolelor infestate la o temperatura care este letala pentru purici. Inchirierea unei genti termice este o alternativa non-toxica si naturala de a scapa de acesti daunatori. Pentru obiecte mai mari precum saltele de pat, canapele, fotolii, covoare de dimensiuni mari etc. puteti avea in vedere folosirea unei camere termice precum Camera termica ZappBug Room 9502 sau inchirierea camerei Inchiriere Camera termica ZappBug Room 9502, 24 ore .

      # 96082
      0 urează frunze verzi
    • Bogdan
      2 septembrie 2015

      BUNA ZIUA as avea nevoie de un insecticid pentru combaterea puricilor in curte,ceva destul de eficient sa nu le dau de baut degeaba,va multumesc,,

      # 96098
      0 urează frunze verzi
Vezi 2 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-purici
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Purici – Pest Control

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi