frunze galbene la mur

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Ela Botanista, Ajutor in Gradina 28 iunie 2019 la 1:24 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #23054 Răspuns
  Anda

  Buna ziua! Am si eu aceasta problema cu murele si cineva m a sfatuit sa stropesc cu dithane, iar la o distanta de o saptamana cu topsin. Deasemenea ne a mai recomandat sa dam si cu cropmax. Intrebarea mea era daca se poate da intr o zi cu dithane ai urmatoarea zi cu cropmax? Si as fi vrut sa mai stiu daca imi recomandati un alt tratament. Multumesc frumos

 • #23156 Răspuns
  Ela Botanista, Ajutor in Gradina

  Puteti aplica tratamente cu Topsin sau Dithane, daca aveti si portiuni bolnave, eliminati-le inainte de efectuarea tratamentului. Totusi, nu sunt omologate pentru mur, deci nu stim timpul de pauza de la efectuarea tratamentului si pana la recoltare. Cropmax se poate aplica a doua zi dupa efectuarea tratamentului. Eventual, repetati tratamentul cu Cropmax dupa 7-10 zile.
  Este posibil ca acesta sa manifeste si anumite carente de nutritie. Pe viitor, in luna martie/aprilie este indicat sa aplicati prin incorporare un ingrasamant special pentru acesta precum cel de la Hauert (https://www.botanistii.ro/hauert-ingrasamant-arbusti-fructiferi-1-kg.html) sau Hauert (https://www.botanistii.ro/hauert-ingrasamant-organic-fructe-1-5-kg.html).

Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">