frunze galbene la mur

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina 28 iunie 2019 la 1:24 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #23054 Răspuns
  Anda

  Buna ziua! Am si eu aceasta problema cu murele si cineva m a sfatuit sa stropesc cu dithane, iar la o distanta de o saptamana cu topsin. Deasemenea ne a mai recomandat sa dam si cu cropmax. Intrebarea mea era daca se poate da intr o zi cu dithane ai urmatoarea zi cu cropmax? Si as fi vrut sa mai stiu daca imi recomandati un alt tratament. Multumesc frumos

 • #23156 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Puteti aplica tratamente cu Topsin sau Dithane, daca aveti si portiuni bolnave, eliminati-le inainte de efectuarea tratamentului. Totusi, nu sunt omologate pentru mur, deci nu stim timpul de pauza de la efectuarea tratamentului si pana la recoltare. Cropmax se poate aplica a doua zi dupa efectuarea tratamentului. Eventual, repetati tratamentul cu Cropmax dupa 7-10 zile.
  Este posibil ca acesta sa manifeste si anumite carente de nutritie. Pe viitor, in luna martie/aprilie este indicat sa aplicati prin incorporare un ingrasamant special pentru acesta precum cel de la Hauert (https://www.botanistii.ro/hauert-ingrasamant-arbusti-fructiferi-1-kg.html) sau Hauert (https://www.botanistii.ro/hauert-ingrasamant-organic-fructe-1-5-kg.html).


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">