Frunze galbene la capsun

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 7 mai 2017 la 12:19 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #10903 Răspuns
  vitisan radu

  Ce tratament trebuie sa dau pentru frunza tanara la capsun de se ingalbeneste?

 • #10929 Răspuns
  Tom Botanistul

  Plantele nu prezinta simptomele unei boli ci mai degraba carenta unui element. Este posibil ca aceasta carenta sa apara si din cauza temperaturilor scazute. Se pot aplica la 7-10 zile fertilizari foliare cu un ingrasamant cu macro si microelemente precum Nutri Leaf (http://www.botanistii.ro/miller-ingrasamant-nutri-leaf-20-20-20-25-g.html), in doza de 25 de grame in 5 litri de apa.

 • #10942 Răspuns
  vitisan radu

  Multumesc foarte mult sunteti foarte utili tinetio tot asa .

 • #10951 Răspuns
  Tom Botanistul

  Cu mare placere! As vrea totusi sa mai adaug un lucru: verificati o planta cu frunzele ingalbenite. Mai exact, scoateti-o din pamant si taiati tulpina pe lungime si observati daca aceasta prezinta o culoare normala (alb) sau prezinta o culoare portocalie.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">