Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?

Subiectul ‘exista un erbicid selectiv care sa combata aceasta buruiana in gazon?’ este închis pentru noi răspunsuri.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Plante tehnice
Gazon

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • MARIUS
  25 august 2021
  Bună ziua! Doresc să aplic Dicopur 464 pe buruienile din gazon. Întrebările mele sunt: După cât timp pot tunde gazonul? După ce stropesc, când pot unda gazonul? Mulțumesc!
  0
  1
  vaduva vicentiu
  17 august 2021
  Va salut, ma bucur ca v-am descoperit, sper sa nu fie prea tarziu pentru a salva gazonul din imagini. Mentionez ca e insamantat la inceput de mai, a fost udat seara aproape zilnic dupa 10 pm la indicatiile pretioase ale unei persoane, cateodata si dimineata - locuiesc in zona de sud unde maximele anul asta au fost 42-43 grade, a fost tuns aproximativ saptamanal dar nu la 1/3 asa cum am citit ca e corect, adica l-am facut praf se pare. Am dat totusi cu Balance undeva la mijloc de iunie si am scos la mana mohorul care e tot mai persistent. Pe margine a fost gazon japonez , de aceea se vede asa, insa l-am scos dupa ce a crescut destul de mult - cam 1m fata de 15 cm cat zicea producatorul, ce sa mai - am gresit-o cu japonezul in zona aceea. Pareri, pot sa mai fac ceva? Am pus in cosul de cumparaturi deja amistar si foxtrot dar as dori pareri autorizate sa nu incep gresit. Multumesc!
  0
  3
  Buda gheorghe
  15 august 2021
  Gazonul este rulou pus de trei ani de zile. Dar in zonele mai umbrite sa rărit semnificativ am resemnat gazon și îl mențin foarte greu verde și des. Am sistem de irigare, udam seara și dimineața, dar am redus udatul doar dimineața in zonele afectate (3min) . Tund săptămânal gazonul. Și folosesc ingarasaman Landscaper New Grass. Am făcut și ierbicidare cu dicopureD. Am și o zona mai însorita unde îmi apar părți uscate care după o udare mai insistenta inverzeste.
  0
  1
  Irina
  12 august 2021
  Buna ziua, am nevoie de doua sfaturi. Ce insecticid recomandati impotriva tantarilot si capuselor din gradina? Ce ierbicid recomandati pentru a scapa de buruienile din gazon? Ambele as dori sa fie cat mai putin toxice avand in vedere ca vorbesc despre o gradina in care se joaca zilnic copiii.
  0
  1
  George
  6 august 2021
  Buna ziua. Gazonul este din rulouri si a fost pus acum 2 luni, a fost tuns de vreo 3 ori, nu a avut ingrasaminte sau alte tratamente. Am observat ca au aparut o serie de buruieni (pe majoritatea le-am extras) dar as vrea sa stiu ce pot sa folosesc pentru a impiedica raspandirea si aparitia. Multumesc frumos.
  0
  3