diferente intre topsin 500 SC si topsin 70 WDG

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina 31 iulie 2019 la 4:20 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #23685 Răspuns
  silviu

  buna ziua,
  am observat ca cele 2 produse au aceeasi substanta activa, Tiofanat metil, dar exista o diferenta la topsin 70 WDG in sensul ca este si de contact si sistemic, nu doar sistemic, ca 500 SC, si totodata in plus trateaza si Moniliiza.
  puteti va rog sa mi precizati care e/sunt diferenta/-ele dintre cele 2 produse? inteleg ca unul e cu 70% tiofanat metil, iar celalalt are 500g/litru, ce inseamna asta in procente?

 • #23694 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Buna ziua, 500 g/litru reprezinta 50%. Diferenta dintre cele doua produse este reprezentata de formulare, mai exact SC si WDG, concentratia substantei active, Topsin WDG – 70% si Topsin 500 SC – 50%, au anumite omologari diferite si intr-adevar actiunea lui Topsin 70 WDG este sistemica pe cand cea a lui Topsin 500 SC este de contact si sistemica.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">