Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Dumitrascu Marian
   19 iulie 2018

   dezinfectia solului cu RAISAN 51

   AS VREA SA-MI SPUNE TI DACA PENTRU 300 DE METRI PATRATI IMI AJUNG UN BIDON DE 25 DE LITRI

   #79096

   1 Răspuns

   Răspunde
  • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
   19 iulie 2018

   In cazul dezinfectiei solului cu Raisan (Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri), un recipient de 25 litri este de ajuns pentru suprafata mentionata.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

dezinfectia solului cu RAISAN 51 Comunitatea Botanistii
Cum functioneaza
Cum functioneaza

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Dragus Patrick
  14 septembrie 2021
  Folosire erbicid Dicopur D Comunitatea Botanistii
  Salutare. După o problema la sursa de apa, nu am mai putut uda gazonul regulat careva luni, și de la un gazon frumos și des am ajuns la un gazon plin de buruieni. Am cumpărat de pe site 1 litru de Dicopur D și foxtrot. Am aplicat in urma cu 10 zile acel Dicopur, diluat 50ml la 10l apa și aparent nu a avut nici un efect decât in zonele umbrite. Unde a fost umbra permanent a murit tot. L-am aplicat după amiaza când ardea soarele destul de tare. Bănuiesc ca asta a fost problema și oarecum s-a evaporat. Îmi poate spune cineva cum se aplica corect erbicidul? Menționez ca după 15 ore gazonul a fost udat (am uitat sa opresc sistemul de irigat) Multumesc!
  0
  1
  Trimite
  Dragos
  2 septembrie 2021
  Frunze uscate platan, magnolie, cireș Comunitatea BotanistiiFrunze uscate platan, magnolie, cireș Comunitatea BotanistiiFrunze uscate platan, magnolie, cireș Comunitatea BotanistiiFrunze uscate platan, magnolie, cireș Comunitatea Botanistii
  Am plantat acum 6 luni, 2 platani, o magnolie si un cireș iar in urma cu cateva săptămâni frunzele au inceput să se decoloreze și să se usuce - in special la platan si la magnolie (am atasat poze cu frunzele fiecaruia). In perioada asta am semanat si gazon si am udat curtea zilnic cu apa de la reteaua publica. Ciresul si platanii sunt inconjurati de gazon, in cazul magnoliei, am folie antiburuieni si pietris la baza tulpinei. Solul este fost teren agricol (destul de argilos) in zona de nord a Bucurestiului (in lfov) iar plantele au parte de soare din plin. Cum as putea sa rezolv problema?
  1
  1
  Trimite
  Angelescu Gheorghe
  7 iulie 2021
  Am înțeles ca atât Topsinul cât si Dithane sunt scoase de pe piața. Cu ce pot fi înlocuite?
  1
  2
  Trimite
  David
  16 iunie 2021
  Am achizitionat de la dvoastra Coragen 20 SC, 50 ml, pe 11 mai 2021. Folosesc un pulverizator cu motor. Dizolvarea substantei Coragen in apa o fac intr-o galeata si apoi torn solutia in rezervorul pulverizatorului. Acesta are un filtru in care ramane substanta nedizolvata. 30% din substanta Coragen nu se dizolva in apa calda, nici in apa rece. Ce trebuie sa fac pentru dizolvarea sa completa?
  0
  1
  Trimite
  VLASSA GELU
  7 iunie 2021
  Buna ziua! Am un teren in suprafata de 2000 m.2, care a fost infestat cu Porumbar (prunus spinosa), Lemn cainesc (ligustrum vulgare), Paducel (crataegus monogyna) si Mur (robusfruticosus) care a fost defrisat in totalitate prin taieri si cosire. Dupa cosire aceste plante au reaparut. Va rog un sfat ce erbicide sau arboricide sa folosesc pentru a combate aceste plante, in idea in care pe teren se afla si iarba pe care doresc sa o pastrez. Mentionez ca lastarii reaparuti au inaltimea de 3-10 cm. Va multumesc anticipat! Astept raspunsul d-voastra.
  0
  1
  Trimite