Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Ananas

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Ema
  17 februarie 2021
  Buna ziua! Am primit un ananas de Crăciun si totul a parut ca merge cum trebuie, dar de cateva zile au imceput sa i se usuce frunzele si acum chiar si ananasul. Ce nu ii merge bine? Tin sa precizez ca il ud in cantitate foarte mica de 2 ori pe saptamana deoarece atmosfera e foarte uscata in apartament si se usuca pamantul daca o fac doar o data pe saptamana. Atașez si poze. Mulțumesc
  0
  4
  Dana Petrovici
  25 ianuarie 2021
  Buna ziua, am aceasta planta de o săptămâna. Este așezată la fereastra și acum am sesizat ca se usucă o funda de lângă fruct. Fac ceva greșit. Am udat o singura data planta, la o săptămâna de la achiziție. Atașez și o poza
  0
  1
  Cristina
  14 ianuarie 2021
  Buna ziua! Am si eu probleme cu ananasul, ce imi recomandati. V-am atasat 3 poze mai sus. Ananasul il tin pe balcon inchis, la geam, teperatura este intre 20-25 grade si il und odata pe saptamana. I-am taiat cateva frunze de la baza, pentru ca erau maro si moi. Iar acum dupa cum observati si in poze ,frunzele de la baza nu par deloc ok , iar fructul la fel. Ce imi recomandati?? Multumesc!
  0
  1
  Andreea
  6 ianuarie 2021
  Buna ziua. Am aceasta problema cu ananasul decorativ, frunzele au inceput sa se usuce.Tin sa mentionez ca in camera e destul de cald, sunt cam vreo 19-20 grade,insa nu inteleg cauza uscarii frunzelor. Ce ar trebui sa fac?
  0
  3